fashiondays.ro

Cizme dama Alfiere

incaltaminte femei

Cizme dama ALFIERE negre (Alfiere)

Cizme / FEMEI / Vezi Oferta click aici
Cizme dama, negre cu talpa flexibila si comoda. Deosebit de confortabile si practice, aceste cizme vor fi accesoriul potrivit intr-o zi aglomerata la serviciu sau la scoala. Se potrivesc unei tinute cu pantaloni skinny sau evazati - pe care sa-i lasi deasupra cizmelor si cu o geaca asortata.
Marimi disponibile: 40,41



incaltaminte femei

Cizme dama ALFIERE maro (Alfiere)

Cizme / FEMEI / Vezi Oferta click aici
Cizme dama, maro inchis cu talpa flexibila si comoda, cu fermoar functional pe lateral interior. Deosebit de comode si practice, aceste cizme vor fi accesoriul potrivit intr-o zi aglomerata la serviciu sau la scoala. Se potrivesc unei tinute cu pantaloni skinny sau evazati - pe care sa-i lasi deasupra cizmelor si cu un trenci asortat.
Marimi disponibile: 38,40


incaltaminte femei

Cizme maro inchis de dama ALFIERE (Alfiere)

Cizme / FEMEI / Vezi Oferta click aici
Cizmele au culoarea maro foarte inchis si se incheie cu fermoar lateral. Datorita modelului prevazut cu o catarama decorativa cu tinute in partea exterioara, cizmele sunt potrivite pentru tinute casual sau chic rock. Le poti asorta atat cu jacheta din piele primavara cat si cu o geaca mai groasa, iarna.
La comanda acestui produs ai TRANSPORT GRATUIT!
Marimi disponibile: 36,37,38,39,40


incaltaminte femei

 

Cizme cu platforma ALFIERE (Alfiere)

Cizme / FEMEI/ Vezi Oferta click aici






incaltaminte femei

Cizme dama ALFIERE ocru deschis (Alfiere)

Cizme / FEMEI / Vezi Oferta click aici
Cizme dama, ocru deschis, cu talpa flexibila si comoda. Deosebit de confortabile si practice, aceste cizme vor fi accesoriul potrivit intr-o zi aglomerata la serviciu sau la scoala. Partea de sus si botul lustruit cu o nuanta mai inchisa amintesc de cizmele de cowboy. Se potrivesc unei tinute cu pantaloni skinny sau evazati - pe care sa-i lasi deasupra cizmelor si cu o geaca asortata.
Marimi disponibile: 38,39,40