fashiondays.ro

Jachete & paltoane de iarna barbati

haine online

Jacheta 2 in 1 Toyota "Racing"

Pentru EL / Jachete & Paltoane / 
Rezistenta la vant. Poate fi purtata individual sau impreuna cu vesta interioara. Detalii: jacheta: guler drept cu 2 capse; fenta cu fermoar, bentita cu capse pe lateral pentru reglarea largimii; 2 buzunare cu fermoar; 1 buzunar cu fermoar pe maneca; maneca cu fermoar pentru reglarea largimii. Vesta: vatuita si se inchide cu fermoar; cu 2 buzunare; 1 buzunar interior; cu cusaturi stepuite. Lavabila. Material si captuseala: jacheta si vesta: 100% nylon/poliamida; vatuire: 100% poliester.

JACHETE si PALTOANE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE AICI

haine online

Jacheta din piele, COMMANDER (Commander)

Pentru EL / Jachete & Paltoane / 
Trendy, cu multe detalii atractive: fermoar decorativ si capsa la gulerul mic, drept; 2 buzunare cu clapa si capse si 1 buzunar cu fermoar la piept; 2 buzunare cu fermoar; 1 buzunar, 1 buzunar cu fermoar si 1 buzunar cu scai pentru telefonul mobil pe interior; bordura tricotata ripsat la tiv si maneca, epoleti cu capsa la umar. Captusita. Se curata chimic. Material: piele de bivol; captuseala: 65% bumbac, 35% poliester; captuseala maneca: 100% poliester, tricot: 90% poliacril, 10% lycra.
 
haine online

Jacheta, adidas Performance (Adidas performance)

Pentru EL / Jachete & Paltoane
Gluga cu snur reglabil. Se inchide cu fermoar. 2 buzunare cu fermoar ascuns. Snur cu stopper la tiv. Captuseala tip plasa. Lavabil.   Material: 100% poliamida.




haine online

Jacheta unisex, adidas Performance (Adidas performance)

Jachete & Paltoane / 
Material functional pentru confort optim, CLIMAPROOF: rezistent la vant, lasa pielea sa respire. Gluga detasabila prin capse, prevazuta cu scai si snur cu stopper. Guler inalt cu snur cu stopper. Fermoar bidirectional ascuns sub fenta cu scai. 3 buzunare cu fermoar is 1 buzunar cu clapa is scai. 2 buzunare interioare, din care 1 cu fermoar. Logo la guler, piept is la spate. Cu cele 3 dungi specifice marcii. Largimea manecii reglabila prin scai. Captuseala tip plasa.  Lavabila. Material si captuseala: 100% poliester.

JACHETE si PALTOANE, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE AICI

haine online

Jacheta Impermeabila

Pentru EL / Jachete & Paltoane / 
Impermeabila si rezistenta la vant. Fermoar ascuns sub fenta cu scai. Gluga ascunsa in gulerul drept. Maneca cu insertie elastica si scai pentru reglarea largimii. 2 buzunare cu fermoar. 1 buzunar cu scai si 1 buzunar cu scai pentru telefonul mobil pe interior. Snur cu stopper la tiv. Lavabila. Material si captuseala tip plasa: 100% poliester.