fashiondays.ro

Jucarii de Plus | Oferta Online

jucarii

Ice Age 4 - Scrat 25 cm (Quiron)

Jucarii de Plus /
Aventurile personajelor tale preferate din Ice Age continua in noul film Continental Drift. Cei 3 prieteni Manny, Diego si Sid pornesc intr-o noua aventura dupa ce un cataclism trimite in deriva un intreg continent. Separati de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barca improvizata si se lanseaza intr-o epopee maritima in incercarea disperata de a-i gasi pe ceilalti. Dimensiuni: aprox 25 cm Recomandat copiilor peste 3 ani.
 
Jucarii De Plus Oferta Actualizata si Preturile Click Aici
articole pentru copii

Plus Tigru Flopsies 25 cm (Disney)

Jucarii de Plus /
Jucarie de plus din material textil din colectia Winnie the Pooh.
Trigrisorul este un personaj dintr-un desen animat al Companiei Walt Disney Dimensiune: 25 cm. Recomandat pentru copii cu varsta de peste 3 ani.



articole pentru copii

Plus Magarus Eeyore 25 cm (Disney)

Jucarie de plus din material textil din colectia Winnie the Pooh. Magarusul Eeyore este un personaj dintr-un desen animat al Companiei Walt Disney. Dimensiune: 25 cm
Recomandat pentru copii cu varsta de peste 3 ani.



jucarii

Plus Porcusor Piglet 25 cm (Disney)

Jucarii de Plus
Jucarie de plus din material textil din colectia Winnie the Pooh. Porcusorul Piglet este un personaj dintr-un desen animat al Companiei Walt Disney Dimensiune: 25 cm Recomandat pentru copii cu varsta de peste 3 ani.



articole pentru copii

Plus Daisy Soft Boa 25 cm (Disney)

Jucarie de plus moale din material textil din colectia Mickey Mouse. Daisy este un personaj dintr-un desen animat al Companiei Walt Disney Recomandat pentru copii cu varsta de peste 3 ani. Dimensiune: 25 cm



articole pentru copii 

Ice Age 4 - Manny 20 cm (Quiron)

Jucarii de Plus
Aventurile personajelor tale preferate din Ice Age continua in noul film Continental Drift. Cei 3 prieteni Manny, Diego si Sid pornesc intr-o noua aventura dupa ce un cataclism trimite in deriva un intreg continent. Separati de restul turmei, ei folosesc un iceberg pe post de barca improvizata si se lanseaza intr-o epopee maritima in incercarea disperata de a-i gasi pe ceilalti. Produs disponibil in diverse modele in functie de stoc. Dimensiuni: aprox 20 cm. Recomandat copiilor peste 3 ani.

Jucarii De Plus Oferta Actualizata si Preturile Click Aici