answear.ro%20

Laptop Elitebook 8560p

oferta notebook

Laptop Elitebook 8560p (Intel Core i7-2620M, 15.6inch, 4GB, 128GB SSD, AMD Radeon HD 6470M@1GB, BT, FPR, Win7 Pro 64) (HP)


Laptop-uri / Alege din Oferta evoMAG click aici

 Microsoft Windows preinstalat!   

oferta laptop1. Merge din prima! Scoateti laptop-ul din cutie, il porniti si in 5 minute puteti lucra! Toate driverele sunt instalate si echipamentul este gata de lucru !
  

2. Suport excelent de la HP. Puteti suna oricand la 021-315.44.42 daca aveti probleme cu echipamentul dvs.! Puteti obtine CD-ul de restaurare de la centrul de suport HP - GRATUIT - doar apeland 021-315.44.42
  

3. Antivirus GRATUIT Puteti instala oricand antivirusul Windows Security Essentials GRATUIT doar accesand link-ul de mai jos si instaland aplicatia. http://windows.microsoft.com/en-US/windows/products/security-essentials Nu expira, este extrem de performant faceti economie si sunteti in siguranta. Nu incarca sistemul si poate fi setat sa utilizeze procesorul foarte putin.

4. Aplicatii UTILE de la Microsoft Accesand link-ul de mai jos puteti instala o suita de aplicatii, denumita LIVE ESSENTIALS: - Editati poze si filme in cel mai usor si intuitiv mod. - Acces la spatiul personal in CLOUD cu SkyDrive unde puteti publica poze si sa le impartasiti cu cei dragi. http://windows.microsoft.com/en-US/windows-live/essentials-home