fashiondays.ro

Monitor LED Philips 239C4QHSB, Full HD,23inch

monitor led

Monitor LED 23inch 239C4QHSB, Full HD, HDMI, VGA (Philips)


Monitoare LED / Alege din oferta evoMAG click aici

Uimitor de frumos Afisaj IPS ultra subtire de inalta performanta 
oferta monitor pcNoul monitor Philips Blade 2, cu un design elegant, ultrasubtire si un afisaj IPS cu  perspectiva larga este pregatit pentru performante exceptionale   Performanta exceptionala Tehnologie extralata IPS LED pentru acuratetea culorilor și a imaginii Compatibil HDMI pentru divertisment Full-HD SmartContrast 20000000:1 pentru detalii negre bogate SmartImage: Experienta vizuala optima și accesibila SmartTxt pentru o experienta optimizata de citire SmartKolor pentru imagini puternice, vibrante  

Design care completeaza orice interior 
Design elegant, ultrasubtire pentru aspect modern Finisaj lucios superb, cu caracteristici distinctive Comenzi tactile moderne   Mai ecologic in fiecare zi Energy Star pentru eficienta energetica și consum redus Materiale ecologice care respecta standardele internationale SmartKolor  SmartKolor este o tehnologie sofisticata de extindere a culorii care este capabila sa imbunatateasca gama vizuala de culori a afișajului. Marind nivelul de amplificare RGB al afișajului, aceasta caracteristica va permite saaveti imagini bogate, puternice pentru aexperimenta fotografii și clipuri video remarcabile.

SmartImage 
 SmartImage este o tehnologie exclusiva Philips de varf care analizeaza continutul afișat pe ecran și va ofera o performanta de afișare optimizata. Aceasta interfata accesibila va permite sa selectati diferite moduri, precum Birou, Fotografie, Film, Joc, Economie etc., pentru a se potrivi aplicatiei utilizate. Pe baza selectiei, SmartImage optimizeaza dinamic contrastul, saturatia culorilor, claritatea imaginilor și a clipurilor video, pentru performante de afișare de exceptie. Optiunea modului Economie va ofera economii importante de energie. Totul in timp real, prin apasarea unui singur buton!

SmartTxt  
 SmartTxt este un algoritm sofisticat care imbunatatește citirea unei aplicatii pe baza de text precum documente PDF și carti electronice care necesita in general mai multa concentrare. HDMI-ready Un echipament compatibil HDMI dispune de toate dispozitivele hardware necesare pentru a accepta o intrare HDMI (Interfata multimedia de inalta definitie), semnale digitale video și audio de inalta calitate transmise printr-un singur cablu de la un PC sau de la orice numar de surse AV, inclusiv set-top box-uri, DVD playere, receivere A/V și camere video.

Tehnologie IPS 
Afișajele IPS utilizeaza o tehnologie avansata care va ofera unghiuri extralargi de vizualizare de 178/178 de grade, facand posibilavizualizarea din aproape orice unghi a afișajului chiar și in modul pivot la 90 de grade! Spre deosebire de panourile TN standard, afișajele IPS va ofera imagini remarcabil de clare in culori vii, ceea ce le face ideale nu numai pentru vizualizarea de fotografii, filme și pentru navigarea pe Web, dar și pentru aplicatii profesionale care necesita un nivel inalt de acuratete a culorilor și luminozitate uniforma in orice moment.


evoMAG