fashiondays.ro

Player Multimedia Hour A-300

hd mediaplayer

Player Multimedia Hour A-300 (Popcorn Hour)


Playere Multimedia / Alege din oferta click aici


Popcorn Hour A-300 este succesorul modelelor A-200/A-210. Aparut in noiembrie 2011, este echipat cu cel mai avansat chipset al momentului (Sigma Designs SMP8647 - 800MHz) ceea ce asigura cea mai buna calitate a imaginii, viteza sporita de navigare prin meniuri si capacitate mult imbunatatita de redare a formatelor video pretentioase. Acesta poate reda majoritatea formatelor de filme, chiar si Blu-Ray ISO, MKV 3D SBS, MKV 1080p, M2TS si AVC-HD. 

Este echipat cu Netowrk Media Jukebox v2, care permite organizarea colectiei dvs. de filme muzica si preia automat de pe Internet informatii despre fisiere (poster, cover-art, synopsis, gen, actori etc.) 
 Reda majoritatea formatelor de filme, muzica si poze la calitate FullHD Redare Blu-Ray ISO/ BDMV cu meniuri complete; Navigare AVC-HD Redare 3D Half Side-by-side - MKV, MOV Descarcare facila subtitrari de pe Internet (inclusiv in limba romana) Reda fisiere de pe medii de stocare externa (HDD extern, stick USB etc), de pe hard disk-ul intern sau din reteaua locala, Include noua interfata Network Media Jukebox v2 pentru gestiunea colectiei de muzica si filme HDD SATA intern optional (2.5 / 3.5) USB 3.0 slave HDMI 1.3a 1080p, 36bpp deep color, cu pass through DTS-HD MA, DTS-HD HR, Dolby True HD, Dolby Digital Plus, DTS, Dolby Digital 

Reda fisiere de pe medii de stocare externa (HDD extern, stick USB etc), de pe hard disk-ul intern sau din reteaua locala, Carcasa din aluminu cu racire pasiva - 100% silentios Client BitTorrent integrat si acces la YouTube HD, Internet Radio, Facebook, Weather etc.

hd mediaplayer