fashiondays.ro

Botine-Ghete-Cizme-Pantofi Exclusiv Online

Cu ce sa te incalti sezonul asta ca sa fii HOT?
Cu botine cu platforma sau cu toc gros, cu balerini cu varf ascutit si pantofi masculini, cu cizme midi sau de calarie. Tendintele sunt transpuse in super modele la preturi pentru orice buzunar.
Esti una dintre curajoasele care castiga mereu bataliile de stil pe incaltaminte?
Atunci TREBUIE sa porti imprimeurile extravagante, tocurile in forma neconventionala, decupajele sau aplicatiile, nuantele metalizate ca pe podiumurile de moda, de cumparat online de la noi. Ai de ales intre sute de modele fresh, saptamanal:


Cizme

Cizme negre-pu de dama Tress

 O pereche de cizme elegante de dama realizate din piele ecologica neagra avand model cusut cu ata deschisa la culoare si decupaje discrete. De asemenea, inchiderea e face cu fermoar pe partea laterala iar talpa este antiderapanta. Disponibile si pe nuantele: Gri, Negru piele intoarsa, Khaki





Cizme

 Cizme Brenda02 maro 809

 Toc: 10.5cm, platforma 2.5cm; material: piele ecologica intoarsa




OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI



Ghete

Ghete khaki cu siret Xaviera

Incaltaminte de toamna pentru dama realizate din piele ecologica nuanta maro avand blanita pufoasa si calduroasa in interior si inchidere cu siret in partea din fata. De asemenea, acestea au mansete reglabile dupa preferinte si toc gros comod. Ghete disponibile si pe nuanta: Negru





Ghete

Ghete khaki cu siret si blanita Calla

 O pereche superba de ghete de dama din colectia de iarna, realizate din piele intoarsa ecologica nuanta khaki. Acestea au inchidere in partea din fata cu siret si pe lateral cu fermoar iar talpa este antiderapanta.
Disponibile si pe nuanta: Negru



OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI

Ghete

Ghete negre cu blanita Viola

Incaltaminte de dama din colectia toamna iarna 2012-2013 realizata din piele ecologica neagra avand inchidere cu siret in partea din fata si fermoar pe lateral. De asemenea, acestea au blanita pufoasa atat in partea superioara cat si in interior si toc gros comod. 





Pantofi

Pantofi negrii cu toc argintiu Elmira

Pantofi eleganti de dama realizati din piele ecologica intoarsa nuanta neagra avand tocul subtire argintiu si platforma in doua nuante.




OFERTA COMPLETA SI PRETURI AICI


Botine

Botine gri cu mansete Idony

Botine elegante de dama realizate din piele intoarsa ecologica nuanta gri avand mansete in partea superioara, cusaturi discrete si patru nasturi falsi. Acestea pot fi asortate la orice tinuta, indiferent ca este vorba de tinute office sau casual. Le mai puteti achizitiona si pe nuantele: Maro si Negru