fashiondays.ro

Boxe PC Logitech Z906 Surround Sound

Boxe Logitech Boxe PC  Z906 Surround Sound (Logitech)


Boxe LogitechSistemul Logitech Z906 este succesorul lui Z5500. Sistem Surround Sound  Z906. Acest sistem, Z906, certificat cu THX 5.1, ofera 500 W (RMS) de sunet de calitate cinematografica. Intrari digitale si analogice, o consola de control usor de citit si de depozitat si o telecomanda fara fir, va permit sa luati controlul centrului de divertisment. 500-watts (RMS) de putere. Faceti din orice noapte o noapte de deschidere. Aveti un sunet rasunator, care poate zgudui casa ta si tot cartierul. 

Certificat cu THX. 
Calitate pe care poti conta - aceste boxe au fost realizate pe standarde stricte de performanta pentru a castiga aprobare pentru sigiliul THX. Decodare digitala. Auziti fiecare detaliu tot in jurul vostru, de la vuietul multimii pana la urmele de pasi din spatele dvs., in soundtrack-urile codificate Dolby Digital sau DTS. 

Intrari analogice si digitale. 
 Aveti flexibilitatea de a configura sistemul dvs. asa cum doriti. Puteti adauga pana la sase componente simultan, astfel incat sa puteti conecta toate dispozitivele dumneavoastra favorite, cum ar fi: TV, Blu-ray/DVD player, DVR, Xbox 360, PLAYSTATION 3, Wii, iPod, PC, etc. Consola de control usor de citit. Design-ul usor de depozitate, usor de citit se potriveste cu sistemul home-entertainment si va ofera controlul asupra schimbarii de volum la toate boxele, pornirea sau opriprea, etc. 

Telecomanda fara fir. 
Puteti controla experienta de ascultare fara a va da jos din canapea. 

Subwoofer portat si cu putere mare. 
Cei 165 W bas profund aduce muzica, filmele si jocurile la viata. Sateliti ce pot fi montati pe perete. Sistemul Z906 va va transforma orice camera intr-un sistem home theatre. Sunet Surround cu sunet 3D. Difuzoarele convertesc doua canale stereo intr-o experienta a sunetului surround.
pret: 1299 RON

 Oferta Boxe Pc click aici