fashiondays.ro

Camasi de noapte Autre

Pijamale

Camasa de noapte cu bretele fine (Autre)

Femei / Pijamale
Camasa de noapte cu bretele fine romantica cu o mica banda din dantela la baza cu decolteu rotund larg. Are 2 buzunare in lateral. Lung. 88 cm. Camasa de noapte din bumbac 100% in intregime captusita.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI


Pijamale

Camasa de noapte fara maneci SNOOPY (Autre)

Femei / Pijamale
Camasa de noapte fara maneci SNOOPY. Simpatica lejera si comoda perfecta pentru noptile calduroase de vara. Confectionata din bumabac 100%. Lungimea de 88cm.

Pijamale

Pijama scurta (AUTRE)

Femei / Pijamale
Maiou cu buline din jerseu bumbac pur. Bretele fine reglabile. Imprimeu mare in fata finisaje contrastante. Pantaloni scurti cu talie elastica 88% bumbac 7% poliester 5% elastan. Imprimeu mic inimi intr-o parte. Fond captusit cu bumbac.


Pijamale

Pijama din polar moale și călduros (Autre)

Femei / Lenjerie
Pijamaua din polar moale și călduros este o pijama ce nu poate lipsi iarna aceasta. Finisaje din satin. Broderie la bază. Lungime 63 cm. Pantaloni cu talie elastică. Lung. interioară 74 cm. Țesătură polar 100% poliester.
pret: 127.99 RON

Pijamale

Pijama (Autre)

Femei / Lenjerie
Pijama. Tricou cu maneci lungi. Decolteu rotujit si banda cu nasturi subliniatta de tesatura cu imprimeu. Lungime 67 cm. Pantalon cu talie elastica. Dimensiune între picioare 76 cm. Jerseu 100% bumbac.
Pijamale

Pijama (Autre)

Femei / Lenjerie
Pijama din 3 piese. Top cu bretele subtiri reglabile cu imprimeu de tiul brodat. Lungime 60 cm. Din 100% vascoza. Cardigan cu cordon in talie din satin. Lungimea 70 cm.Din 100% vâscoză. Pantaloni cu talie elastică din satin 95% poliester 5% elastan. Lungimea între picioare 76 cm

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI