answear.ro%20

Camasi Barbati din Noua Colectie

Camasi Barbati

Camasa Barbati din materiale de calitate

Camasi Barbati
Daca esti un barbat discret, stilat si pretentios, aceasta camasa este exact ceea ce ai nevoie. Bejul se imbina armonios cu albul, iar rezultatul este o un model elegant, perfect pentru a fi purtat la birou, la un costum uni. Iar daca mai iei in calcul si faptul ca aceasta camasa apartine colectiei lui Catalin Botezatu si o poti gasi doar in editie limitata, sfatul nostru este sa te grabesti sa ti-o comanzi!Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 80% bumbac 20% poliester.Produsul este disponibil pentru precomanda, cu livrare din 26 noiembrie.

OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Camasi Barbati

Camasa Barbati Model Deosebit

Camasi Barbati
Wow! O culoare fascinanta, intensa si serioasa, caracteristici transmise si barbatului care poasrta aceasta camasa. Intregeste-ti colectia de camasi Catalin Botezatu cu acest model deosebit, disponibil doar in EDITIE LIMITATA! Detaliile contrastante nu fac altceva decat sa evidetieze si mai mult culoarea intensa, puternica a modelului. Reprezentatentele sexului frumos vor fi innebunite, iar atentia pe care ti-o vor acorda se va dubla. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 80% bumbac 20% poliester.Camasa este disponibila pentru precomanda, cu livrare din 26 noiembrie.

Camasi Barbati

Camasa Barbati editie limitata

Noua camasa Catalin Botezatu de inspiratie army te va face sa arati ca un adevarat invingator. Arata lumii intregi spiritul tau de luptator si cucereste-i pe toti! Modelul are elemente de personalizare Catalin Botezatu si este in editie limitata.Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 80% bumbac 20% poliester.Produsul este disponibil pentru precomanda, cu livrare din 26 noiembrie.


Camasi Barbati

Camasa Barbati smart casual

Camasi Barbati
Vrei sa te imbraci smart-casual, insa cu o usoara tenta eleganta? Iti propunem noi ceva foarte “smart! Un model de camasa Catalin Botezatu cu o insertie in contrast sub forma unei...cravate! Camasa are detalii aplicate negre la maneci, guler si la buzunarul de pe piept. Nasturii negri sunt personalizati Catalin Botezatu si scot in evidenta culoarea calda, moderna a camasii. Poart-o cu pantaloni maron, gri sau negri, pune-ti un ceas metalic si iesi in lume! Vei atrage toate privirile!Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 80% bumbac 20% poliester.
 
Camasi Barbati

Camasa Barbati cu dungi

Rozul este, fara doar si poate, o culoare indrazneata pentru barbati. Materialul uni se combina armonios cu cel in dungi, iar rezultatul este aceasta camasa fascinanta. Aceasta poate fi parte de succes a unei vestimentatii smart-casual, potrivita pentru mai multe ocazii.Poart-o cu incredere in club, la o iesire cu prietenii sau la lucru si atrage toate privirile. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 80% bumbac 20% poliester.Produsul este disponibil pentru precomanda, cu livrare din 26 noiembrie.

Camasi Barbati

Camasa Casual Barbati 

Camasi Barbati
Iti place jocul ametitor al contrastelor, te decizi greu, si le vrei pe toate... acum, daca se poate? Noul model de camasa Catalin Botezatu iti ofera contrast puternic intre o culoare deschisa si una inchisa, este eleganta insa poate fi si casual in acelasi timp, poarta semnatura Catalin Botezatu si este in Editie limitata? Iti poti dori mai mult de la o camasa? Poart-o la lucru, in club sau la mall si ai incredere in tine: nu vei fi trecut cu vederea!Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 80% bumbac 20% poliester.Produsul este disponibil pentru precomanda, cu livrare din 26 noiembrie.
pret: 205 RON

Alege din oferta click aici