answear.ro%20

Parfumuri Yves Rocher / Secrets d'Essences

Parfumuri Yves Rocher

Apa de parfum MOMENT DE BONHEUR (Yves Rocher )

Parfumuri / Moment De Bonheur
MOMENT DE BONHEUR Yves Rocher,Alegeti sa fiti fericita si sa purtati un parfum ca o promisiune de a aduce fericire.Un parfum floral, cu note verzi, de trandafir, stralucitor si optimist, pentru a va simti feminina, fericita si sigura pe sine.





Parfumuri Yves Rocher

Apa de parfum Secrets d'Essences (Yves Rocher )

Parfumuri / Secrets d'Essences
Feminitatea absoluta a trandafirului, prospetimea aromata a scortisoarei, senzualitatea fermecatoare a celor doua tipuri de trandafir Damascena, delicatetea bobului de tonka, profunzimea intriganta a patchouli...acest parfum raspandeste generozitate asemeni unei esarfe pe umerii unei femei



  Alege din oferta click aici
Parfumuri Yves Rocher

Apa de parfum Secrets d'Essences (Yves Rocher )

Parfumuri / Secrets d'Essences
Un parfum atemporal in jurul magiei ambrei:alchimie de esente si note lemnoase, mai pretioase decat aurul. Senzatii de inalta nobelete, caldura intensa, de o fascinanta senzualitate.





Parfumuri Yves Rocher

Apa de parfum Comme une Evidence (Yves Rocher )

Parfumuri / Comme une vidence
Magia unui parfum care radiaza puritate si armonie Pe note de lacramioara salbatica, de muschi de padure si frunze de violete, parfumul pe care-l lasati in urma se imbina perfect cu eleganta naturala, se ilumineaza cu nesfarsita gratie.




Parfumuri Yves Rocher

Parfum Comme une vidence (Yves Rocher )

Parfumuri / Machiaj
Descoperiti extractul de parfum care exprima bogatia si caracterul inedit al acordului primavaratic, versiunea cea mai intensa si mai luxoasa. Intense si vibrante, notele de patchouli se imbina cu acordurile de iasomie pentru a sublinia senzualitatea si persistenta miresmei chypr. Un gest dominat de rafinament, insasi esenta elegantei.



Parfumuri Yves Rocher

Apa de parfum So Elixir (Yves Rocher )

Parfumuri / So Elixir
Un elixir de feminitate special creat pentru cele care iubesc sa atraga toate privirilem sa se simta stralucitoare si feminine. O mireasma pusa in lumina de prospetimea stralucitoare a bergamotei inainte de a-si deschide petalele, imbinata cu esenta de trandafir si iasomie. Feminitatea extrema a acestui pe un fond seducator si emotionant, dominat de esenta de patchouli, bobul de tonka ti extractul de tamaie.


 Alege din oferta click aici