fashiondays.ro

Placa de baza Asus Maximus V GENE, Intel Z77

componente PC,placi de baza

Placa de baza Maximus V GENE, Intel Z77, LGA1155, DDR III, PCI-E 16x 3.0, SATA III, USB 3.0 (ASUS)


evoMAG

 The Republic of Gamers este o marca exclusiva a celor mai bune din cele mai bune produse. Oferim cele mai tari soluții de inginerie hardware, cea mai ridicata performanța, cele mai inovatoare idei și invitam cei mai buni jucatori sa ni se alature. In Republic of Gamers, mila este doar pentru cei slabi, a te lauda inseamna totul. Credem in cei care fac adevarate declarații și excelam in competiții. Daca caracterul tau se potrivește cu trasaturile noastre, alatura-te acestui club de elita, fa-ți simțita prezența in Republic of Gamers. 

SupremeFX III Supreme Sound 
 Soluția onboard SupremeFX III este un sistem audio HD cu 8 canale, echipat cu un condensator de 1500uF, special selectat pentru a oferi un semnal audio pur, fara oscilatiile nedorite (ripple-free), pt un sunet perfect pentru mediile gaming. Prin izolarea metalica impotriva radiatiilot EMI și arhitectura speciala a PCB-ului, tehnologia avansata SupremeFX Shielding izoleaza semnalele audio analogice de sursele digitale pentru ca tu sa ai parte de claritate audio excepționala și fidelitate ridicata a sunetului. In aceelași timp, mufele placate cu aur asigura note bogate, fara distorsiuni. Masuratorile raportului semnal /zgomot (SNR): 110 dB confirma ca veti avea parte de un sunet aprope perfect. Tehnologia mai suporta o serie de standarde ale industriei, printre care se numara EAX 5.0 Advanced HD, Creative ALchemy și THX TruStudio PRO astfel cat tu sa ai parte de experiențe audio similare reprezentațiilor live, industriei filmului si studiourilor de inregistrare. Impreuna cu tehnologia Sound Blaster X-Fi MB2, SupremeFX III este alegerea perfecta pentru experiența gaming cu efecte sonore realiste. 

GameFirst   
Viteza de care ai nevoie pentru a-ti intrece adversarii Latenta scazuta pe Internet iti permite sa elimini adversarii din jocurile online si sa fii mai putin expus la frag-uri (adica sa fii la randul tau eliminat). De aceea ROG a introdus GameFirst, o caracteristica care gestioneaza fluxul de trafic in functie de necesitatile tale: poti asculta muzica online, sa descarci si sa faci upload de fisiere, sa te implici in discutiile pe Internet, toate acestea fara sa-ti sacrifici latentele (ping time scazut), de care ai atata nevoie pentru a-ti elimina adversarii.

 Intel Gigabit LAN   
Experimenteaza conectivitatea unei rețele rapide!  Soluția LAN de la Intel este cunoscuta de multa vreme pentru rezultatele ei mult mai bune: utilizare scazuta a CPU-ului și totodata o stabilitate mai mare, rata de transfer mai mare. Cu soluția LAN Intel Gigabit integrata, experiența desavarșita a unei rețele poate fi oferita utilizatorului cum nu a fost aratata vreodata. mPCIe Combo   Ofera-i PC-ului tau forte proaspete!  Conecteaza-te rapid la placa mATX și spune adio limitarilor fizice. Adaptorul special vine cu un port combo mini PCI Express 2.0/USB 2.0 și unul mini SATA. In acest fel poți conecta alte dispozitive fara sa renunți la spațiul din interiorul carcasei și sa ai parte atat de un PC compact, cat și de extindere mare. Acum, diferite dispozitive pot fi conectate instantaneu, fara stres. 

 pret informativ: 899 RON 

Oferta Placi de Baza click aici