fashiondays.ro

Placa video AMD Radeon HD 7770

componente pc,accesorii pc 

Placa video Sapphire AMD Radeon HD 7770 Vapor-X, 1024MB, GDDR5, 128bit, DVI, HDMI, PCI-E


Rezolutie maxima 2560 x 1600
Procesor video: AMD Radeon HD7770
Slot: PCI Express 3.0
Capacitate memorie (MB): 1024
Producator chipset: AMD Radeon




Tehnologie Vapor-X
Tehnologia inovativa de racire Vapor-X de la Sapphire va permite functionarea placii mult mai silentios, cu o racire mult mai mare. Un produs Vapor-X inseamna o experienta de gaming mult mai buna si mai placuta.

AMD Eyefinity 2.0
Cea mai noua tehnologie AMD Eyefinity e aici, cu noi optiuni pentru 3D stereo si configuratii noi pentru display. Cel mai bun a devenit si mai bun: imbunatatirile aduse seriei AMD Radeon HD7000 include: suport 3D stereoscopic multi-display 3D stereo via DisplayPort 16K x 16K maxim display ce poate sa ajunga pana la 268 megapixeli per GPU. 

AMD PowerPlay cu tehnologia ZeroCore Power
AMD PowerPlay este o tehnologie de management a puterii in raspuns cu incarcarea GPU-ului, AMD PowerPlay in mod automat are grija de puterea de consum. Seria AMD Radeon HD7000 cu AMD ZeroCore Power Technology, puterea de consum poate sa ajunga pana la 3 Watts cand PC-ul e in idle, facand cea mai buna economie de consum.

Suport Dolby TrueHD si DTSHD Master Audio
Suport pentru canal de sunet surround 7.1 prin HDMI. Bucurati-va de o inalta definitie a sunetului cu cele mai noi aparitii Blu-Ray si de sunetul Dolby TrueHD si DTSHD Master Audio.


Oferta placi video si componenete PC click aici