dyfashion.ro

Saniuta Stelista Strollers

saniute
Saniuta moderna si inovativa indispensabila in sezonul rece si mai ales in vacantele dumneavoastra de iarna. Design placut iar materialele din care este confectionata sunt de cea mai buna calitate. Se poate utiliza pentru copiii mai mici la plimbare sau pentru copiii mai mari pe derdelus prin indepartarea spatarului si manerului. Sezutul este confectionat din lemn tratat si ofera confort micutului. 

Structura metalica este foarte solida stabila si durabila dar in acelasi timp usora. 
sanieManerul de impins este un instrument foarte practic situat la inaltimea optima si prevazut cu cu manson de plastic astfel ca mainile sa nu ia contact cu partea metalica. Atunci cand impingeti sania puteti urmari foarte usor toate miscarile micutului aflat in scunel. 

Sania se poate trage din fata fiind prevazuta cu o sfoara rezistenta care prin structura ei protejeaza mainile. Saniuta este vopsita electrostatic ceea ce ii confera rezistenta la coroziune si la deteriorare mecanica. Se poate utiliza mai multe sezoane datorita rezistentei si structurii sale. 

Caracteristici: 
Sanie metalica usoara. Sezut din lemn finisat. Spatar confortabil (detasabil). Maner pentru impins (detasabil). Fringhie de tras. Greutate: 8 kg Dimensiuni (Lxlxh): 100 x 39.5 x 94 cm. Varsta recomandata: 7 luni - 4-5 ani.
pret informativ: 276.00 RON
mesaj: Reducere 40 %