fashiondays.ro

Monitor BL2201M HD BenQ

monitoare pc,accesorii pc

Monitor LED 22inch BL2201M HD (BenQ)

E timpul pentru eficientizarea costurilor 
BL2201M, beneficiaza de panel led in format 16:10, difuzoare multimedia si contrast dinamic de 12 milioane, dar si cu conectivivate multipla: Dsub, DVI-D si DP (Display Port), o noua interfata digitala care va fi utilizata pentru aproximativ toate tipurile de dipozitive. Astfel, companiile vor evita imposibilitatea conectari dispozitivului la diverse echipamente dupa trecerea unei perioade mai indelungate de utilizare.

Expertul mondial in monitoare LED 
BenQ expertul mondial in monitoare LED din nou este primul care a lansat monitorul LED in format clasic, solutie ideala pentru  birou. BL2201M ofera functii ergonomice si costuri mici.

Automatic Eye-Protect Sensor 
Functia  Automatic Eye-Protect Sensor, permite ajustarea automata a luminozitatii monitorului, in functie de conditiile de iluminare ambientala.

Eco Sensor pentru costuri mici 
Comparand seria de 22 BL echipata cu Eco-senzor cu un monitor de tip LED de 22 si apoi cu un monitor de tip CCFL de 22 vom observa o scaderea a consumului de energie electrica cu 25%, respectiv 42.5%, in timp ce cantitatea de CO2 eliminata scade de asemenea cu 25% si respectiv 43%.

Ecran mat anti stralucire 
Suprafata mata a monitorului sporeste confortul in vizualizare, datorita faptului ca aceasta nu permite reflexiile suparatoare pentru ochi. Pe langa confortul vizual, specialistii BenQ au creat un sistem special de ajustare a monitorului pe patru directii, care sa permita pastrarea unei pozitii a corpului anatomic corecta.

Reducerea costurilor de utilizare 
Tehnologia LED backlight folosita pentru modelul BL2201M se diferentiaza de tehnologia CCFL printr-o serie de avantaje, printre care cele mai importante sunt contrastul dinamic foarte ridicat, deschiderea instantanee, lipsa folosirii mercurului si consumul redus de energie.

Reminder inteligent 
Una dintre principalele inovatii pe care acest monitor le aduce este o tehnologie care pe langa adaptarea automata a luminozitatii monitorului in functie de iluminarea ambientala, le aduce aminte utilizatorilor sa respecte regula 20/20/20 de mentinere a sanatatii ochilor, amintind utilizatorilor ca o data la fiecare 20 de minute sa isi fixeze privirea catre un punct indepartat si sa clipeasca de 20 de ori.

Difuzoare incorporate 
Cele 2 difuzoare multimedia de 1W imbogatesc experienta multimedia a fiecarui utilizator.Nu mai este nevoie de sistem audio suplimentar, astfel economisesti bani pentru afacerea ta!

Contrast dinamic ultra mare
 BL2201M vine cu o rata de contrast dinamic ultra mare de 12,000,000:1 pentru a oferi profunzime culorilor si claritate imaginilor complexe sau foarte intunecate, astfel incat tot ceea ce vezi, de la alb la cele mai intunecate nuante de negru, este afisat in imagini de o performanta incredibila.

Timp superior de raspuns 
monitor benq
Timpul rapid de raspuns de 5ms ofera performantele necesare oricarei aplicatii. Chiar si inregistrarile video foarte rapide sunt redate intr-o maniera fluida, fara efecte de intarziere sau alte inconveniente pentru experiente de vizualizare extraordinare.
pret: 665.33 RON


Alege din oferta de Monitoare PC click aici