fashiondays.ro

Monitor PC Dell 24inch P2411H Full HD

Monitoare LED

Monitor LED Dell 24inch P2411H Full HD (Dell)


Conceput cu gandul la productivitatea dvs. 
Monitorul Dell Professional P2411H imbina o capacitate excelenta de conectare si un nivel remarcabil de confort cu performante exceptionale de vizualizare pentru toate cerintele dvs. de productivitate profesionala.
 
Confort si comoditate de exceptie 
Inclinati, rotiti si reglati inaltimea monitorului P2411H pentru a-l adapta stilului dvs. de lucru si pentru a obtine un plus de confort in timpul vizualizarii Utilizati functia de pivotare, alternand intre modul de vizualizare peisaj si modul portret, pentru o excelenta productivitate Acces comod la modurile de functionare prestabilite, la butonul de reglare a luminozitatii si contrastului, de selectare a meniului si de iesire, prin intermediul comenzilor afisate pe ecran Asigurati monitorul P2411H cu ajutorul unor sloturi pentru incuietoare cu cablu de securitate si incuietoare antifurt pentru suport (incuietorile nu sunt incluse)
 
Capacitate excelenta de conectare 
Utilizati cele doua porturi USB 2.0 pentru conectarea perifericelor, cum ar fi tastaturile, mouse-urile si stickurile. Conectati-va prin intermediul portului DVI-D (HDCP) pentru a putea vizualiza imagini la o calitate ridicata Bazati-va pe portul VGA pentru orice necesitati curente de conectivitate analogica
 
Performante exceptionale de vizualizare 
Bucurati-va de o imagine stralucitoare cu ecranul LCD de inalta definitie (cu matrice activa TFT) retroilumnat cu LED-uri Descoperiti detalii pline de viata si de realism printr-un raport de contrast dinamic de 2.000.000:1 (valoare obisnuita 1.000:1) Utilizati cu usurinta monitorul P2411H pentru vizionarea in grup, datorita unghiului de vizualizare lat cu deschidere de 160 /170 si raport de aspect de 16:9 Timp de raspuns de 5 ms (valoare obisnuita, de la negru la alb) conceput pentru a reduce efectul de formare a imaginilor intermediare si pentru a asigura imagini de o claritate perfecta
 
Eficient prin conceptie 
Monitorul P2411H nu este conceput numai pentru a va ajuta sa lucrati mai eficient; el va poate de asemenea ajuta compania sa respecte unele dintre cele mai recente standarde de protectie a mediului si de eficienta energetica, printre care TCO 5.0 si ENERGY STAR 5.0.
 
Consum extrem de redus in modul de veghe 
Monitorul P2411H consuma doar 0,15 W (in mod obisnuit) in modul de veghe sau in stare de repaus.
 Fabricat conform unor standarde mai inalte Certificat EPEAT Gold, respectand standardele ENERGY
 STAR 5.0 si TCO 5.0, monitorul P2411H contribuie la alinierea organizatiei dvs. la cele mai recente standarde energetice.
 
Design ecologic 
Monitorul P2411H incorporeaza componente laminate fara continut de halogen in placile sale de circuite, precum si sticla fara continut de arsen si un ecran fara continut de mercur, utilizand, pentru constructia sasiului, in proportie de peste 25 %, materiale reciclate dupa scoaterea din uz.

Obtineti mai multe de la monitorul dvs. cu ajutorul accesoriilor optionale 
Imbunatatiti gradul de confort, productivitatea si capacitatile multimedia asigurate de monitorul dvs. P2411H printr-o gama de accesorii (toate comercializate separat) oferite de Dell.
 
Montarea pe perete 
Suportul monitorului P2411H este prevazut cu buton de demontare rapida pentru a va ajuta sa detasati cu usurinta ecranul pentru a-l monta pe perete cu ajutorul sistemului optional. (Echipamentul de montare este comercializat separat.)
 
Sunet clar si limpede 
Imbunatatiti-va experienta multimedia cu sunetul curat si bogat asigurat de linia de sunet Dell.
 
Conectivitate pentru mai multe monitoare 
Profitati de posibilitatea simpla si economica de conectare intre o sursa unica DisplayPort si un numar de pana la doua monitoare cu ecran lat, de 24 inchi (61 cm), compatibile DVI, asigurata de adaptorul Dell MMH11 pentru hub de monitoare multiple.
pret informativ: 1451.37 RON


Alege din oferta de monitoare pc click aici