fashiondays.ro

Multifunctional HP TopShot LaserJet Pro MW275

Imprimante / Multifunctionale

Multifunctional HP TopShot LaserJet Pro MW275, ePrint, AirPrint, Wireless, Scanner 3D (HP)


 
Imprimanta se livreaza cu cartuse starter (capacitate 500 coli) 
 
Capteaza imaginile obiectelor si scaneaza documentele de zi cu zi 
Scaneaza imaginile 3D ale obiectelor si posteaza-le direct pe Web. Elimina cu usurinta fundalul cu ajutorul software-ului HP Scan Software. Bucurati-va de performantele unei multifunctionale color si capabilitatile acesteia de scanare 3D, pentru o imprimare si o copiere convenabila. Profitati de operatiuni intr-un singur pas pentru a scana cu usurinta obiecte, documente si imagini.   
 
Foloseste display-ul color pentru a sta conectat - prin tehnologia inovatoare Web-connected   
Scaneaza imaginile obiectelor 3D, apoi, cu ajutorul une aplicatii, posteaza-le direct pe site-urile populare de  licitatie. Utilizati aplicatii Web pentru a scana documente si imagini direct pe siteurile de stocare on-line. Ramaneti conectat si in contact prin scanarea cartilor de vizita direct la address books. Accesati internetul, fara conectarea cu PC-ul, pentru a obtine o gama larga de aplicatii business HP ePrint - acum puteti imprima de aproape oriunde. Imparte prin intermediul unei retele wireless, sau poti printa direct dupa un device mobil, fara a folosi reteaua Acum, cu ajutorul tehnologiei AirPrint, poti printa wireless direct dupa iPad, iPhone sau iPod Touch 
 
O noua fata a scanarii 
HP revolutioneaza din nou lumea echipamentelor multifunctionale cu un nou produs inovativ, care introduce o noua modalitate de a captura imagini ale obiectelor 3D in vederea scanarii sau copierii. In loc de a beneficia de clasicul scaner cu sticla (plat) sau cu alimentator de documente (ADF), noul multifunctional laser color HP TopShot M275 beneficiaza de o camera foto de mare calitate, montata pe un brat ridicat deasupra zonei de scanare, care realizeaza fotografii ale obiectelor tridimensionale, reproducandu-le in cele mai mici detalii, inclusive perceptia de profunzime si inaltime a acestora. Datorita modalitatii de fotografiere mai multe cadre, fiecare cu alta sursa de iluminare continuta in bratul camerei, imaginea finala rezultata ofera o reproducere cat mai exacta a oricarui obiect scanat.  
pret: 1531.73 RON

Alege din oferta de imprimante si multifunctionale click aici