dyfashion.ro

Placa Video ASUS HD 7970 DirectCU II

Componente PC

Placa Video Radeon HD 7970 DirectCU II, 3GB, GDDR5, 384bit, DVI, DisplayPort, PCI-E 3.0 + CADOU (ASUS)






ASUS HD 7970 DirectCU II: cea mai răcoroasă și silențiosă placă video pe 28nm
“Turată” cu 75MHz peste modelele de referință, pentru overclock suprem al procesorului grafic, atingând frecvenţa de1000MHz. Noua arhitectura de răcire DirectCU utilizează sase heatpipe-uri de cupru cu zonă de disipare a căldurii cu 20% mai mare, obţinând temperaturi de funcţionare cu 20% mai bune (mai reci) şi nu în ultimul rând, silenţiozitate (zgomotul scade cu 14dB faţă de modelul de referință) DIGI+ VRM cu 12-faze și tehnologia Super Alloy Power oferă putere digitală și stabilitate extinsă pentru un overclocking stabil VGA Hotwire te lasă să atașezi și să lipești fire pe stabilizatoarele de tensiune ale plăcii grafice pentru a citi şi controla foarte precis tensiunile Vcore, Vmem și PLL, la nivel de hardware Software-ul GPU Tweak te ajută să modifici şi să îmbunătățești frecvenţele, voltajele și performanța ventilatorului printr-o interfață intuitivă O singură placă video poate scoate semnal pe șase ecrane cu AMD Eyefinity 6.

Tehnologia ASUS DirectCU

heatpipe-uri din cupru gros ce sunt atent poziționate în contact direct cu suprafața GPU în asa fel încât temperatura este transportata si disipată eficient către radiator – obținând o performanță cu 20% crescuta. În timp ce temperatura este transportată mai repede, ventilatoarele pot păstra o turație scăzută ce rezultă în performanță acustică superioară față de design-ul de referință.

Alte brands-uri

Un suport extra este montat între heatpipe-uri si GPU, încetinind transferul de temperatură către heatsink. Datorită temperaturii acumulate, ventilatorul trebuie să crească viteza de rotație, generând în acelasi timp si mai mult zgomot.

Alege din oferta de Placi Video click aici