fashiondays.ro

Televizor NANO 3D Full LED LG 47inch 47LW980s

LED TV

Televizor LED 47inch 47LW980s, , Redare 3D Full HD, TruMotion 400Hz, Senzor inteligent, Conversie 2D - 3D, Smart TV (LG)


LED TV 



Caracteristici

NANO Full LED 3D
Prin tehnologia NANO FULL LED 3D a televizoarelor LG, imaginile rapide sunt redate cu claritate, pentru ca tu sa te bucuri din plin de divertismentul 3D, fara nicio distorsionare vizuala precum imagini secundare sau umbre.

Redare 3D Full HD
Reda imagini 3D la rezolutie Full HD

TruMotion 400Hz
Functia TruMotion 400Hz este activata pentru a produce imagini 3D rapide si dinamice. Aceasta caracteristica ofera imagini 3D mult mai captivante, pentru continutul dinamic, precum filme de actiune, sport si jocuri.

Senzor inteligent
Când lumina din încapere se schimba, senzorul inteligent regleaza automat imaginea de pe ecran pentru a te bucura de cea mai buna vizionare.

Conversie 2D - 3D
Televizoarele LG 3D pot converti continutul 2D in imagini 3D de inalta calitate datorita software-ului LG de conversie.

Smart TV
Bucura-te de o multitudine de aplicatii si continut divers. LG iti ofera posibilitatea de a alege dintr-o gama variata de aplicatii pe cele care se potrivesc stilului tau, jocuri interactive si servicii VOD (Video-on-Demand), concepute atat pentru divertismentul individual cat si pentru momentele de distractie in familie.

Conectivitate LG Simplink
Conectaţi-vă uşor la alte produse LG Simplink utilizând conexiunea HDMI.

USB 2.0
USB 2.0, de 40 de ori mai rapid decât USB 1.1, îti ofera un acces mai rapid si mai usor la multimedia.

Vezi oferta de Televizoare LED 3D click aici