fashiondays.ro

Promotie Laptop ASUS X55C-SX028D

Promotie Laptop-uri

Promotie Laptop ASUS X55C-SX028D (Intel Core i3-2328M, 15.6inch, 4GB, 500GB, Intel HD Graphics, USB 3.0, HDMI) (ASUS)



ASUS X55C Performanta cu caracteristici noi:     
Instant on in 2 secunde si pana la 11 zile de standby;     
Tehnologie IceCool pastreaza palm rest-ul rece, deoarece componentele care produc caldura sunt pozitionate departe de utilizatori;     
Bucurati-va de tehnologia SonicMaster Lite pentru un sunet cat mai puternic;     
Experimentati touchpad-ul intuitiv Smart Gesture pentru o pozitie naturala a degetelor in timpul activitatilor de zi cu zi; 

Design clasic al carcasei 
Seria ASUS X55C are o suprafata mata, cu un model clasic, care demonstreaza simplitatea, realismul si originalitatea. 

Puterea procesoarelor Intel Procesor Intel Core i3-2328M din a doua generatie, grafica integrata si pana la 4GB memorie DDR3 impulsioneaza productivitatea si multimedia. Laptop-urile din seria ASUS X55C ofera cele mai bune performante mobile din clasa lor atat pentru munca cat si pentru distractie. 

Ramaneti confortabil cu tehnologia IceCool 
Inginerii ASUS au creat un aspect intern unic care tine caldura departe de palm rest si de utilizatori. Intotdeauna sub temperatura corpului, palm rest-ul este rece la atingere, si este, prin urmare, mult mai confortabil de utilizat chiar si in timpul sesiunilor lungi de lucru. 

Raspuns instant 
Seria ASUS X55C va ofera un raspuns rapid atunci cand reluati activitatea din modul sleep, fara sa va faceti griji in legatura cu reboot-ul si va puteti apuca de munca de unde ati ramas. Datorita tehnologiei ASUS Super Hybrid Engine II veti obtine, de asemenea, pana la 11 zile de standby, cu un backup automat de date si bateria va scadea la 5% sau mai putin.
pret informativ: 1899 RON


Alege din oferta de laptop-uri click aici