fashiondays.ro

Promotie TV LED Philips 46inch 46PFL3807H - Full HD

LED TV

Promotie Televizor LED Philips 46inch 46PFL3807H, Full HD, Smart TV, Perfect Motion Rate 100 Hz (Philips)

Conectare wireless usoara cu adaptorul optional 
USB wireless Bucurati-va de Smart TV wireless cu adaptorul Wi-Fi USB Philips (PTA01) pentru Smart TV. Pur si simplu introduceti adaptorul in conectorul USB din partea laterala a televizorului si conectati-va televizorul direct la reteaua de la domiciliu. Navigati la continutul online preferat cu telecomanda televizorului.

O multitudine de filme online prin YouTube 
Bucurati-va de o galerie cuprinzatoare de clipuri video online prin YouTube pe televizorul dvs. 

Bucurati-va de apeluri video pe televizor si fiti aproape de cei dragi 
Adaugati o noua dimensiune apelurilor dvs. si contactati-va prietenii si rudele pe ecranul mare. Aveti posibilitatea de a face apeluri video pe televizor cu Sistemul Home Theatre Philips optional sau cu playerul de discuri Blu-ray / DVD Philips si o camera Web TV compatibila. Bucurati-va de continut video HD si de o calitate excelenta a sunetului in mod confortabil de pe canapeaua dvs. si incepeti sa sunati acum! 

 Imagini LED exceptionale cu un contrast extraordinar 
Tehnologia de iluminare cu leduri cea mai avansata a acestui televizor LED Full HD combina un design minimalist, atractiv cu o calitate uimitoare a imaginii, precum si cel mai redus consum de energie din categoria sa. Pe deasupra, tehnologia de iluminare cu LED-uri nu contine materiale periculoase. Astfel, prin iluminarea din spate cu LED puteti sa va bucurati de un consum redus de energie, o luminozitate ridicata, contrast si claritate incredibile si culori vii. 

2 sloturi USB pentru redare multimedia fantastica Doua sloturi USB ofera acces la fotografii in format jpeg, muzica in format mp3 si fisiere video pe majoritatea memoriilor USB (dispozitive de memorie din clasa USB). Introduceti USB-urile intr-unul din sloturile televizorului si accesati continutul multimedia utilizand browserul de continut de pe ecran. Acum puteti viziona si partaja clipurile video, fotografiile si muzica.

 Conectivitate perfecta cu intrari 3 HDMI si Easylink HDMI este un cablu unic care este adecvat atat pentru semnale de imagine, cat si pentru semnale audio de la dispozitivele dvs. la televizor, scapandu-va de paienjenisul de cabluri. Acesta transmite semnale necomprimate, asigurandu-va o calitate foarte buna de la sursa la ecran. Impreuna cu Philips Easylink, nu aveti nevoie decat de o telecomanda pentru a efectua majoritatea operatiunilor pe televizor, DVD, BluRay, set top box sau sistemul home theatre.
pret informativ: 3049 RON

Alege din oferta de televizoare led si lcd click aici