dyfashion.ro

Robot de bucatarie Philips HR7625/70

Roboti bucatarie

Robot de bucatarie Philips HR7625/70, 500W, 1.2L bol (Alb) (Philips)



Toate accesoriile incap in bol pentru a o stocare compacta Microstore va permite sa stocati toate accesoriile in interiorul bolului pentru a le depozita usor si compact.


Realizeaza cu usurinta mai mult de 25 de functii
Robotul de bucatarie este dotat cu 7 accesorii pentru a efectua peste 25 de functii. Accesoriile, lavabile in masina de spalat vase, constau din: un instrument de framantat pentru amestecarea compozitiilor usoare si framantare intensa; un cutit din otel inoxidabil pentru prepararea carnii si a legumelor; discuri metalice pentru radere medie si granulare; un recipient rezistent la socuri de 1,5 l pentru amestecarea si zdrobirea diverselor ingrediente si un disc de emulsifiere pentru prepararea alimentelor precum frisca si maioneza.


Designul vertical ocupa cu 35% mai putin spatiu in bucatarie
 Designul vertical special ocupa o suprafata cu 35% mai mica decat in cazul robotilor de bucatarie orizontali. Astfel, spatiul este economisit, pana si cele mai mici bucatarii putand beneficia acum de un robot de bucatarie.


Motor de 500 W pentru preparare in cantitati mari si framantare intensa
Cu un motor de 500 W si 2 setari de viteza plus buton de impuls, puteti selecta viteza potrivita pentru rezultate optime.


2 viteze si puls
Robotul de bucatarie dispune de doua setari pentru viteza pentru ingrediente tari, respectiv moi. Plus, o functie impuls pentru tocarea usturoiului sau spargerea ghetii.


Inclusiv blender
Robotul de bucatarie este dotat cu 7 accesorii pentru a efectua 28 de functii. Acestea sunt: un cutit de otel inoxidabil pentru tocare, batut, preparat frisca, maruntire, taiere, impaturire, zdrobire, maruntire, amestecare, un instrument de framantare pentru framantarea (puternica) a aluatului; un accesoriu de feliere mediu pentru legume si fructe; un accesoriu de ras mediu pentru legume, fructe si branza; un disc de emulsifiere pentru batut rapid, batut cu telul; un accesoriu de granulare pentru cartofi si un blender pentru amestecare, zdrobire, spumare, sfaramare, pasare puternica, omogenizare, lichefiere, macinare, agitare, amestecare
pret: 327.3 RON


Alege din oferta de roboti de bucatarie click aici