dyfashion.ro

Telefon Mobil NOKIA C5-06 600 MHz Symbian 9.4

Telefoane mobile

Telefon Mobil NOKIA C5-06, 600 MHz, Symbian 9.4, TFT resistive touchscreen 3.2inch, 2MP, 40MB (Negru) (NOKIA)

Ramaneti in contact 
Obtineti acces rapid la contacte prin adaugarea de comenzi rapide de contact la home screen. Configurati-va e-mail-ul si primiti mesaje cu usurinta de la conturile personale. Selectati imaginea unui prieten pe home screen pentru a apela sau a trimite un e-mail. Chat in timp real, folosind serviciile preferate de mesagerie instanta. Gestionarea dvs. de e-mail, chat si calendar cu widget-uri dedicate. 

Harti 
Gasiti cea mai buna ruta si ajungeti la destinatie la timp cu Ovi Maps. Aveti acces la locatia dvs. prin intermediul Facebook si va puteti intalnii prietenii apropiati de destinatie. Obtineti navigare gratuita cu instructiuni vocale turn-by-turn. Utilizati functia de repere 3D pentru a vedea locuri de interes de pe traseu. Puteti naviga Off Road cu navigatie pentru rute de biciclete si poteci populare. 

Internet 
Navigati pe internet printr-o retea 2G sau va puteti conecta la un hotspot Wi-Fi. Ramaneti conectat cu prietenii, cu acces usor la retelele sociale. Vizualizati paginile web in modul in care acestea ar trebui vazute, pe de un ecran de 3,2. Vizualizati videoclipuri pe YouTube in browser, fara a deschide un player separat. Distrati-va cu o gama larga de jocuri si aplicatii de la Ovi Store. 

Fotografii si video 
Surprindeti momentele speciale cu camera de 2 megapixeli. Incarcati-va fotografiile preferate direct pe Ovi Share. Postati fotografii si clipuri video pe Facebook si alte retele sociale. Inregistrati clipuri video si incarcati clipurile preferate pe YouTube. 

Personalizare 
Adauga o nota personalitate, prin schimbarea de fond, tema si pictograme. Accesati ce aveti nevoie - adaugati comenzi rapide pentru site-uri favorite si aplicatii. Obtineti feed-uri live de la Facebook, Twitter si alte retele sociale. Mutati continuturi usor, pe home screen doar cu degetul.

pret: 455.44 RON

Vezi oferta de Telefoane Mobile click aici