fashiondays.ro

Promotie Consola Microsoft Xbox 360

Consola Microsoft Xbox 360

Promotie Consola Microsoft Xbox 360 (Slimline 4GB, Kinect ready) (Microsoft)



Noul Xbox 360.
Cu un brand nou, design elegant intr-un finisaj negru mat. Wi-Fiul este integrat pentru conectarea usoara la lumea divertismentului pe Xbox LIVE, unde filme HD si steamul TV sunt gata intr-o clipa. Xbox 360 este mai mult decat jocuri, divertisment si de distractie.


Wi-Fi in casa.
In aceste zile, totul este wireless. Noul Xbox 360 este consola cu 802.11n Wi-Fi integrat. Veti gasi o conexiune nelimitata la posibilitati de divertisment in continua crestere pe Xbox LIVE - inclusiv o modalitate rapida si usora de stream si TV HD si sa te joci jocuri cu prietenii din jurul lumii.


Spatiu pentru divertismentul dumneavoastra.
Are spatiu pentru a stoca salvarile si este si detasabil, doar in cazul in care veti dori vreodata sa-l luati acasa la un prieten.


Mai multe porturi, mai multa distractie.
Se pot conecta mai multe accesorii si solutii de stocare cu adaos de porturi USB. Acum, cu un total de 5 porturi, (3 spate / 2 in fata), veti gasi mai multe locuri pentru plug and play. Plus, in plus fata de iesirea HDMI standard, au adaugat un sistem integrat de port optic audio out pentru o conexiune mai usora.


Dezvoltare printr-o atingere.
Aceasta ar putea sa nu para ceva important, dar butoanele capacitive touch nu pot ramene neprecizate. Toata lumea s-a obisnuit cu butoanele de non-buton de pe telefoanele inteligente de lux, asa ca am adaugat functionalitatea de ejectare la butoane.


Suna ca si cum ...
Cu Xbox 360 SlimLine a fost redefinit cuvantul silentios, zgomotul pe care il veti auzi va fi propriul ras, aplauze si jocul.


Urmatoarele sunt caracteristicile cheie ale Xbox 360 4GB:
 - Imbracata pentru a impresiona: eleganta cu finisaj negru mat, Xbox 360 vine cu un hard intern flash detasabil si butoane sensibile la atingere pentru comutarea on / off si evacuare disc.
 - Conecteaza-te cu o conexiune wireless mai rapid decat orice alta consola. Bucurati-va de viteze uimitoare cu built-in 802.11n Wi-Fi in timp ce faceti streaming sau jucand jocuri pe Xbox LIVE. Stocati mai multe jocuri si continut de divertisment cu 4GB de spatiu pe hard disk.
pret informativ: 899 RON

Alege din oferta de console jocuri click aici