fashiondays.ro

Promotie cu stoc limitat! Sistem PC HP Pro 3400 MicroTurn

desktop PC

Promotie cu stoc limitat! Sistem PC HP Pro 3400 MicroTurn (Intel Core i5-2400, 4GB, HDD 500GB, Intel HD Graphics, Tastatura+Mouse) (HP)

Branduri

HP Pro 3400 MicroTurn - Pur si simplu afaceri Obtineti performanta de care aveti nevoie, la un pret excelent. Va prezentam PC-ul microturn HP Pro 3400 pentru afaceri - puternic, extensibil si modern, atat in interior, cat si la exterior.

Caracteristici: Un instrument pentru succes. Obtineti cele mai bune rezultate cu cele mai recente procesoare Intel Core din generatiile a doua si a treia. Creati prezentari de nivel superior cu grafica Intel HD integrata pentru imagini vizuale de mare calibru. 

Profitati de optiunile de extindere personalizabile cu trei sloturi PCI Express x1, un slot mini PCI si un slot PCI Express x16. Va conectati la o varietate de porturi bine plasate, inclusiv sase porturi USB 2.0 (2 in fata, 4 in spate), RJ-45 Ethernet, intrare/iesire de linie audio si porturi pentru microfon si casti. Imbunatatiti productivitatea cu suportul pentru doua monitoare independente cu iesiri video VGA si DVI-D standard. 

Caracteristici esentiale de securitate. 
Protejati-va informatiile si identitatea cu HP ProtectTools, un portofoliu cuprinzator de caracteristici de securitate incorporat in hardware si in software. Ştergeti definitiv informatiile sensibile utilizand HP Disk Sanitizer si File Sanitizer. Criptati datele de pe unitatea de disc ca fiind ilizibile pentru utilizatorii neautorizati utilizand Drive Encryption si depozitati parolele pe site-uri Web si in aplicatii protejate cu Password Manager.

Vezi oferta completa click aici