dyfashion.ro

Super oferte TinaR la articole vestimentare

Super oferte TinaR la articole vestimentare

 Oferta TinaR


TinaR  va ofera REDUCERI de până la -85%, dar şi nişte SUPER OFERTE săptămânale gândite special pe colecţiile foarte bine vândute în magazin, deci foarte râvnite

 Ne stii magazinele de 20 de ani, de pe marile bulevarde, apoi din malluri: suntem cel mai cunoscut brand romanesc de moda. Iti daruim haine in tendinte, colorate si comode, in fiecare sezon. Indiferent cati bani ai in buzunar, sigur pleci de la noi cu ceva, pe langa zambete!

    De 2 ani vindem si online cu mult succes: in 2013 am primit premiul de cel mai bun fashion e-shop din Romania la Gala e-Commerce!

    De pe TinaR poti cumpara atat colectiile TinaR, cat si colectiile unor branduri romanesti prietene si, surpriza, colectiile unor branduri internationale de renume. Zilnic te bucuri de sute de noutati, hai cat mai des in vizita ca sa-ti clatesti ochii, ca sa te consulti cu noi si sa faci cele mai HOT achizitii!

    Ne laudam mai ales cu selectia de rochii elegante, pantofi dama si genti online. Garantam ca vei strange multe-multe complimente purtandu-le, ia-ti ce meriti! Iti recomandam si magazinul nostru online de lentile de contact Optiness!