answear.ro%20

Combina frigorifica RL43THCMG1 Samsung

Combine frigorifice

Combina frigorifica Samsung RL43THCMG1, 316 l, Clasa A+, H 200 cm, Metalic 


Ilumineaza toate obiectele din interior.

 Spre deosebire de majoritatea frigiderelor, frigiderele Samsung au un sistem de iluminare bazat pe LED-uri, sofisticat si ecologic, atat in interior, cat si in exterior. Creat sa lumineze mai puternic si sa dureze mai mult, LED-ul nu doar ilumineaza interiorul frigiderului pentru ca dvs. sa gasiti usor alimentele preferate, dar va si ajuta sa economisiti energie. si deoarece iluminarea pe baza de LED-uri emite mai putina caldura, nu influenteaza temperatura rece din interior. Designul sau modern nu elibereaza multa caldura si, totodata, genereaza o senzatie subtila de stil.

 Maner ergonomic

 Frigiderul din seria T de la Samsung are maner cu design unic, care ii desavarseste aspectul elegant. Noul maner de tip bara asigura o pozitie confortabila a mainii si o deschidere facila, adaugand un stil modern si ingenios bucatariei dvs.

Design elegant 

Frigiderul cu design lucios din seria T creeaza un stil modern si sofisticat care se adapteaza perfect bucatariei contemporane. Cu frumusetea rafinata a frigiderului din seria T de la Samsung, bucataria dvs. va fi invaluita in eleganta.

Alege din oferta de combine frigorifice click aici