dyfashion.ro

Lenjerie intima de dama

Lenjerie sexy

Sutien Push-up cu bretele ajustabile

Lenjerie Femei
Acest sutien a fost conceput pentru a crea un decolteu mai plin, mai senzual femeii care il poarta. Cupele sunt intarite cu burete, pentru o forma perfecta, iar bretelele sunt ajustabile. Modelul este disponibil in doua variante de culori, care se asorteaza perfect cu acelasi model de tanga Catalin Botezatu. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 87% poliamida, 13% elastan.

LENJERIE SEXY, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI

Lenjerie sexy

Sutien Push-up cu imprimeu modern

Lenjerie Femei /
Un model jucaus si tineresc, cu imprimeu modern, in dungi. Un sutien care promite un decolteu generos, datorita intariturii de burete. Decorat cu un o fundita, elemente din dantela si bretele ajustabile, acest sutien Catalin Botezatu este perfect pentru femei tinere si simpatice, care vor sa isi scoata in evidenta bustul. In plus, se potriveste de minune cu tanga din aceeasi colectie. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara.80% poliamida, 20% elastan.

Lenjerie sexy

Maieu confortabil

Mai confortabil decat a doua piele! Astfel se poate descrie acest maieu moale, din bumbac, perfect pentru zilele mai racoroase. Modelul urmeaza liniile corpului, este decorat cu inimioare si pietricele, si se asorteaza perfect cu panty sau tanga din aceeasi colectie. Disponibil in culorile rosu si alb, modelul Catalin Botezatu poate fi oferit in dar persoanei iubite. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 92% bumbac, 8% elastan.

Lenjerie sexy

Corset sexy

Lenjerie Femei / 
Mai sexy de atat nu se poate… Creat pentru o femeie senzuala si misterioasa, acest corset Catalin Botezatu este un must-have. Odata imbracat, acesta transforma o femeie obisnuita intr-o femeie dorita, puternica si fascinanta. Este confectionat din cel mai fin material, combinat cu o dantela delicata si cupe intarite. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 92% poliamida, 8% elastan.

Lenjerie sexy

Tanga Sexy Femei 

Lenjerie Femei
Un model extrem de sexy, creat de Catalin Botezatu pentru o femeie pasionala. Talia joasa ajuta acest tanga sa se ascunda discret sub haine, pentru a fi mai apoi descoperit incet. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan.



Lenjerie sexy

Panty Femei din dantela fina

Un model de nelipsit din sertarul cu lenjerie intima al oricarei femei. Dantela fina si materialul elastic alcatuiesc un panty ideal pentru orice varsta. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan.




Lenjerie sexy

Tanga Femei din dantela

Lenjerie Femei
Un model extrem de sexy, transparent, confectionat din dantela brodata. Acest tanga promite sa evidentieze silueta feminina, avand o acoperire minima. Este perfect pentru serile in doi. Produsul este fabricat integral in Romania, din materiale de calitate superioara. 95% poliamida, 5% elastan.

LENJERIE SEXY, OFERTA ACTUALIZATA SI PRETURILE CLICK AICI