fashiondays.ro

Masina de spalat Prime Indesit PWDE81473S

Masini de spalat rufe indesit 

Masina de spalat cu uscator Prime Indesit PWDE81473S, 1400 RPM, 8 kg/6 kg, Clasa A, LCD, Alb


Senzor automat pentru nivelurile de uscare    
Cu masina de spalat cu uscator sau cu uscatorul Indesit, nu mai trebuie sa pierdeti timp incercand sa ghiciti care setare este cea mai potrivita. Un senzor automat, instalat la nivelul tamburului, monitorizeaza nivelul de umiditate si opreste functionarea acestuia atunci cand rufele dv. sunt perfect uscate, iar hainele sunt ca noi.



Alegeti o masina cu un sistem de senzori cu niveluri multiple si veti putea selecta nivelul de uscare dorit pentru rufele dv. - pentru cele care urmeaza sa fie calcate, pentru cele care urmeaza sa fie puse pe umerase si chiar pentru cele trebuie sa fie puse direct in dulap, fara calcare. Uscatoarele cu temporizator va permit sa stabiliti intervalul de timp necesar pentru uscare in minute, de la 30 la 180 minute, intr-o singura sesiune.


Tehnologie Smart
Performante maxime, pierderi minime. Noile masini de spalat cu uscator Indesit Prime cu Tehnologie Smart asigura un proces optim de spalare si uscare cu un consum minim de energie, pentru orice tip de tesaturi si cantitati de rufe. Un senzor complex detecteaza greutatea rufelor si seteaza parametrii optimi de spalare si uscare, reglandu-i in conformitate cu incarcarea reala. Garanteaza consumul minim de energie si realizeaza economii de apa si energie de pana la 60%, precum si o economie de timp de pana la 50% per ciclu de spalare*.
*comparativ cu ciclurile traditionale de spalare, cu masina incarcata complet.

Alege din oferta de masini de spalat rufe click aici