fashiondays.ro

Monitor Dell E2011H HD


Monitor LED Dell 20" E2011H HD


O imagine mai bună pentru afacerea dvs.


Monitorul Dell™ seria E E2011H cu ecran lat, de 50.8 cm (20 inchi), cu LED-uri are o mulţime de caracteristici standard în domeniu, care sunt esenţiale pentru productivitatea la birou, pentru vizualizarea de calitate şi performanţele eficiente din punct de vedere energetic, fiind astfel un element durabil şi valoros în biroul dvs.


Ecran lat cu un raport de aspect de 16:9, cu diagonala imaginii vizibile de 51 cm (20 inchi) şi cu o rezoluţie maximă de 1600 x 900

Este retroiluminat cu LED-uri, respectă normele ENERGY STAR® 5.0 şi TCO 5.0 şi are calificativul EPEAT Gold.

Compatibil cu PC-urile Dell administrate de instrumentul Dell Client Manager


Conceput ţinând cont de cerinţele dvs. privind consumul de energie


Caracteristicile energetice convingătoare şi costul total al deţinerii redus fac din monitorul Dell E2011H o alegere inteligentă pentru orice companie, indiferent dacă echipaţi un birou nou sau înnoiţi stocul de monitoare.


Cost total al deţinerii redus Tehnologia LED asigură o eficienţă energetică excelentă, obţinându-se astfel performanţe excelente pentru productivitatea activităţilor esenţiale de birou.
Puterea de a alege Caracteristica PowerNap vă permite să setaţi monitorul E2011H să reducă luminozitatea sau să intre în starea de repaus când este în modul screensaver.
Recunoscut pentru meritele ecologice Monitorul E2011H respectă standardele ENERGY STAR®  5.0 şi TCO 5.0, având şi calificativul EPEAT Gold.

Vezi oferta de monitoare led click aici