dyfashion.ro

Televizor LED Sony KDL-46EX520, Full HD

Televizore LED


Televizor LED Sony 46" KDL-46EX520, Full HD, Edge LED, Tehnologie Live Colour, S-Force Front Surround 3D

Senzor de prezenta inteligent
Senzorul de prezenta inteligent de pe multe televizoare BRAVIA noi utilizeaza tehnologie avansata de recunoastere a fetei pentru a analiza si monitoriza cine vizioneaza. Poate sa optimizeze automat performanta sunetului si a imaginii pentru persoanele care nu stau direct in fata televizorului, poate sa avertizeze copiii daca stau prea aproape si chiar sa intunece imaginea sau sa o dezactiveze complet atunci cand nimeni nu se uita la televizor.



Cum functioneaza iluminarea din spate cu LED-uri
Sistemul de iluminare din spate cu LED-uri din televizoarele BRAVIA foloseste LED-uri (diode emitatoare de lumina) albe individuale, aranjate in spatele sau in partea de sus si de jos a ecranului LCD (afisaj cu cristale lichide) al televizorului, pentru a furniza lumina pentru imagine.
Iluminarea din spate cu LED-uri foloseste mai putina energie decat iluminarea conventionala CCFL (lampa fluorescenta cu catod rece) si permite fabricarea de televizoare mai subtiri. De asemenea, iluminarea din spate cu LED-uri poate oferi contrast foarte mare, directionand lumina numai catre zonele dintr-o imagine care trebuie sa fie luminoase – si lasand zonele intunecate neiluminate.
Televizoarele noastre folosesc trei tipuri de iluminare din spate cu LED-uri: Edge LED, Dynamic Edge LED si Intelligent Dynamic LED.



Edge LED
La televizoarele cu iluminare din spate Edge LED, imaginea de pe televizor este iluminata cu LED-uri albe, care sunt aranjate de-a lungul marginilor de sus si de jos ale panoului de afisare cu cristale lichide. O placa de ghidare speciala directioneaza apoi lumina astfel incat sa ilumineze prin ecran. Deoarece nu exista LED-uri direct in spatele ecranului, televizoarele Edge LED sunt incredibil de subtiri si usoare.


Alege din oferta de televizoare led click aici