fashiondays.ro

Placa video AMD Radeon HD 7850

Placi video / Accesorii PC

 

Placa video MSI AMD Radeon HD 7850, 1024MB, GDDR5, 256bit, HDMI, DVI-I, PCI-E


Afterburner
Afterburner este un software dezvoltat de MSI si Rivatuner ce ajuta placile grafice sa ajunga la adevarata putere, aducand imbunatatiri considerabile si informatii in timp real necesare. Afterburner este un software absolut gratuit si este compatibil cu majoritatea placilor grafice MSI.



MSI Solid Capacitor Graphic Cards
Optiunea MSI Solid Capacitor Graphic Cards ofera un plus de incredere datorita structurii fiabile. Pentru pasionatii de jocuri si utilizatorii profesionisti, acest avantaj nu inseamna numai ca produsul are o calitate a componentelor mai buna, dar asigura in acelasi timp un suport mai bun utilizatoriilor care vor un upgrade mai puternic.


HDMI
Placile grafice MSI ofera functionalitatea HDMI pentru a facilita accesul la cele mai noi continuturi digitale la o calitate ridicata. Optiunea permite entuziastilor de jocuri conectarea fara efort a monitorului LCD pentru o imbunatatire a experientei vizuale considerabile.
* Doar un singur cablu HDMI este necesar pentru a face streaming de date audio/video catre electronice cu ecran plat, cum ar fi TV-uri Plasma/LCD sau proiectoare.

Vezi oferta de Placi Video click aici