dyfashion.ro

Aragaz electric Electrolux EKC54502OX

Aragazuri

Aragaz electric Electrolux EKC54502OX,4 Arzatoare vitroceramice, Grill, Clasa A, Inox 


Coordonare totala la gatit, cu putin ajutor din partea cronometrului


La gatit, rezultatele excelente depind aproape intotdeauna de o sincronizare perfecta. Pentru obtinerea unei coordonari precise, bucatarii profesionisti folosesc cronometre. Cu acest cuptor va puteti bucura de acelasi nivel de control. Pur si simplu setati cronometrul, iar cuptorul va porni automat. Iar cand preparatul este gata, va va da de stire.

Faceti ca fiecare bucata sa aiba acelasi gust extraordinar


Care este cea mai buna modalitate de a va asigura ca fiecare bucata dintr-un preparat la cuptor este la fel de delicioasa? Caldura sa fie distribuita uniform. Acest cuptor multifunctional foloseste un ventilator pentru a distribui uniform caldura. si acest lucru inseamna ca tot preparatul este gatit uniform. Astfel, fiecare bucata va fi la fel de buna.

 Stiti cu precizie daca puteti incepe sa curatati plita in siguranta

Este evident ca puteti curata plita daca este nefolosita, dar exista o alternativa mai sigura pentru a verifica acest lucru si anume prin intermediul indicatorului de caldura reziduala. Acesta va spune cu precizie care zona mai este inca fierbinte astfel ca veti sti intotdeauna cand puteti incepe curatarea in siguranta a petelor.

Curatati plita dintr-o singura miscare de stergere


Este atat de simplu sa mentineti aceasta plita curata. Are o suprafata perfect plana, fara denivelari – nu are nici macar un buton – pentru a o putea curata dintr-o singura miscare de stergere.

Alege din oferta de Aragazuri click aici