fashiondays.ro

Aragaz Electrolux EKG51103OX

Aragazuri

 

Aragaz Electrolux EKG51103OX, Gaz, 4 Arzatoare, Aprindere Electrica, Inox


Intotdeauna cel mai bun rezultat – nu mai exista mancare arsa!
Bucatarii sefi nu ard niciodata mancarea lor. Aceasta deoarece ei stiu cum sa-si programeze capodoperele la nivel de secunda. Cu acest cronometru care va ajuta, va puteti concentra pe aranjarea mesei pentru invitati. Va ofera incredere la gatit asigurandu-va ca veti obtine mereu rezultatele cele mai bune.

Noul design superneted al usii cuporului usureaza mult intretinerea
Gratie noului design ultramodern si superneted al usii acestui cuptor nu veti avea nici cea mai mica problema la curatat. Neavand suruburi vizibile, praful sau grasimea nu au unde sa se fixeze. Asa ca in loc de frecare este suficienta o simpla stergere.

Mai mult spatiu pentru accesoriile dumneavoastra intr-o zona inspirat aleasa
Cand gatiti este de un real folos sa aveti la indemana toate accesoriile necesare. Gratie compartimentului de depozitare inspirat, amplasat in partea inferioara a masinii de gatit, veti avea la indemana tot ce va este necasar pentru masa dumneavoastra speciala.

Observati dintr-o privire – faceti reglaje imediate ale nivelului de caldura
Cu noile noastre aragazuri veti avea placerea de a comanda flacara gazului astfel incat nivelul de caldura sa fie imediat reglat. Puteti vedea imediat nivelul la care il folositi si puteti regla mereu temperatura si procesul de gatire conform cu nevoile dumneavoastra

Aprindere instant la apasarea unui buton
Imediat ce incepeti sa gatiti, aceasta aprindere simpla pune la indemana dumneavoastra puterea aprinderii instant. Cu o singura apasare puteti incepe incalzirea cuptorului sau puteti porni plita.


Alege din oferta de Aragazuri click aici