fashiondays.ro

Bluze cu maneca lunga

Bluza (Heine)

Moderna! Aplicatie in forma de blazon la piept. Material in carouri pe interiorul mansetelor si la fenta cu nasturi. Patches la coate. Nasturi argintii decorativi. Tiv usor rotunjit. Lungime cca. 66 cm. Forma care accentueaza puternic silueta. Lavabila. Material: 97% bumbac, 3% elastan. Atentie! Termenul de livrare pentru acest articol este de cca. 5 zile lucratoare.


Bluza

Pentru EA / Bluze cu maneca lunga
Aspect petrecut. Broderie frumoasa in fata. Bordura lata la maneca si tiv. Snur la tiv pentru reglarea largimii. Se spala pana la 30°C. Material: 100% bumbac.




Bluza, Singh S Madan (Heine)

Pentru EA / Bluze cu maneca lunga
Moderna, cu aspect rafinat. Lungime cca. 60 cm. Lavabila. Material: jersey, 100% poliester. Forma care accentueaza silueta. Atentie! Termenul de livrare pentru acest articol este de cca. 5 zile lucratoare.

Vezi colectia click aici


Bluza (Heine)

Pentru EA / Bluze cu maneca lunga
Model in carouri vichy. Material contrastant, cu model in dungi in partea interioara a fentei cu nasturi si la manseta, precum si emblema cu pietricele stralucitoare la piept. Lungime cca. 62 cm. Forma care accentueaza silueta. Lavabila. Material: in carouri: 60% bumbac, 40% poliamida; in dungi: 97% bumbac, 3% elastan. Atentie! Termenul de livrare pentru acest articol este de cca. 5 zile lucratoare.
 

Bluza lunga, Best Connections (Heine)

Pentru EA / Bluze cu maneca 3/4
Pliseuri tighelite decorative la decolteul in V. Broderie florala si aplicatie din dantela la maneca si tiv. Maneca 3/4 usor evazata. Lungime cca. 70 cm. Forma care accentueaza silueta. Lavabila. Material: 100% bumbac. Atentie! Termenul de livrare pentru acest articol este de cca. 5 zile lucratoare.


Bluza, Rick Cardona (Heine)

Pentru EA / Bluze cu maneca lunga
Moderna, cu incretituri la tivuri! Fenta scurta cu nasturi si buzunare cu nasture la piept. Lungime cca. 62 cm. Forma care accentueaza silueta. Lavabila. Material lucios: 100% poliester. Atentie! Termenul de livrare pentru acest articol este de cca. 5 zile lucratoare.