dyfashion.ro

Masina de spalat rufe Hotpoint WMG 602

Masini de spalat rufe

Masina de spalat rufe Hotpoint WMG 602, 1000 RPM, 6 kg, Clasa A++, Display LCD, Alb 


Woolmark Platinum Care
Woolmark Platinum Care este certificarea maxima emisa de 'The Woolmark Company' pentru marcile care ating standarde atat de ridicate de calitate incat masinile lor de spalat pot spala si hainele care au eticheta 'numai spalare manuala'. Un rezultat obtinut datorita unui sistem de spalare unic si brevetat care nu freaca fibrele si mentine astfel moliciunea lor, chiar si dupa mai mult de 20 de cicluri de spalare.

Super Silentios
Masinile de spalat Super Silent au un motor trifazat conceput cu un sistem de suspensie care absoarbe chiar si cele mai puternice vibratii pentru a asigura o silentiozitate desavarsita, chiar si in timpul centrifugarii.

Ciclu baby
Ciclul Baby ofera certitudinea unui rezultat perfect chiar si la numai 40°C si garanteaza o igiena absoluta a hainelor bebelusilor si o ingrijire absoluta a pielii si tesaturilor. Acest ciclu foloseste mai multa apa pentru a dilua perfect detergentii, optimiza efectul aditivilor de igienizare si clati foarte bine pentru a elimina orice posibile urme de detergent din fibre.

Ecotech
Simbolul Ecotech identifica aparatele care indeplinesc cele mai inalte standarde de eficienta energetica. Masinile de spalat Ecotech sunt o garantie a standardelor ridicate de eficienta, niveluri mai scazute de consum si performanta excelenta.

Vezi si alte modele de Masina de spalat rufe click aici