fashiondays.ro

Masina de spalat rufe Samsung WF1702NHW

Masini de spalat rufe  

Masina de spalat rufe Samsung WF1702NHW, 1200 RPM, 7 kg, Clasa A+, Alb


Sistem de incalzire pe baza de rezistenta ceramica pentru putere si eficienta
Stilurile de imbracaminte se schimba, insa rezistenta ceramica durabila a masinii de spalat Samsung va ramane alaturi de dvs. pentru a curata hainele de peste ani. Rezistentele ceramice previn acumularile de calcar, care consuma mai multa energie electrica. Rezistentele conventionale necesita utilizarea detergentilor speciali care sa dizolve aceste depuneri de calcar. in plus, capacitatea de incalzire rapida a rezistentelor ceramice va creste eficienta energetica, ceea ce inseamna reducerea sumei de pe urmatoarea factura de energie electrica.

Pastrati aspectul nou al hainelor cu ajutorul tamburului Diamond Drum™
Nu este nevoie sa deteriorati tesaturile preferate pentru a le curata perfect. Tocmai de aceea, masina de spalat Samsung este dotata cu tehnologia unica Diamond Drum TM, care inlocuieste tamburul obisnuit destinat spalarii cu unul acoperit cu celule adanci, in forma de diamant. Aceasta textura revolutionara va protejeaza tesaturile impotriva rupturilor, creand in acelasi timp mediul perfect pentru o spalare delicata, dar eficienta. Pastrati-va hainele intr-o stare excelenta, incredintandu-le tehnologiei Diamond Drum™ oferita in exclusivitate de masina de spalat Samsung.

Ciclu de spalare rapid de 15 minute
Ciclul rapid de spalare de 15 minute poate reprezenta o solutie perfecta pentru programul dvs. incarcat.

Sistem de blocare de siguranta pentru copii a afisajului
Functia de blocare a afisajului nu permite manutelor curioase sa schimbe setarile panoului de control, garantand astfel ca cei mici nu intervin accidental in ciclul de spalare. Cand sistemul este activat, pe panoul afisajului apare o lumina indicatoare.

Vezi si alte modele de Masina de spalat rufe click aici