fashiondays.ro

Pantaloni Pentru EL

Pantalon (NECKERMANN)

Pentru EL / Pantaloni
Ideal pentru timpul liber, in vacante sau in oras! Stil lejer cargo. Betelie cu gaici. Se inchide cu fermoar si nasture. Detalii practice: 2 buzunare laterale, 2 buzunare cargo cu clapa si nasture si 2 buzunare interioare cu clapa si capsa la spate. Cusaturi tighelite la genunchi, pentru un aspect sport. Forma larga. Lungime interioara de la cca. 84 cm. Lavabil. Material: 100% bumbac. Atentie! Termenul de livrare pentru acest articol este de cca.: 5 zile lucratoare.


Pantalon

Pentru EL / Pantaloni/ Vezi colectia click aici
Cu dunga permanenta. Pliuri la betelie. 2 buzunare in fata, 2 buzunare cu nasture la spate. Betelie cu gaici. Se inchide cu fermoar, nasture si copca. Inclusiv curea. Lungime interioara cca. 80 cm. Marimile extreme se potrivesc barbatilor mai scunzi, dar mai solizi, a caror dimensiune a bustului este doar nesemnificativ mai mare decat dimensiunea taliei. Lavabil. Material: 54% poliester, 44% lana netoarsa, 2% elastan.

Pantalon, UMBERTO ROSETTI (Umberto Rosetti)

Pentru EL / Pantaloni
Din material tratat cu Teflon, respinge murdaria si petele. Multe detalii: cu pliu, 1 buzunar interior de siguranta, 2 buzunare la spate, buzunare laterale. Fara manseta. Marimile extreme se potrivesc barbatilor mai scunzi, dar mai solizi, a caror dimensiune a bustului este doar nesemnificativ mai mare decat dimensiunea taliei. Marimile slim se potrivesc barbatilor inalti si subtiri a caror dimensiune a taliei este putin mai mica decat cea a bustului. Lavabil. Material: 55% poliester, 45% lana.


Pantalon

Pentru EL / Pantaloni
Stil clasic 5 pockets. Forma dreapta, confortabila.Marimile extreme se potrivesc barbatilor mai scunzi, dar mai solizi, a caror dimensiune a bustului este doar nesemnificativ mai mare decat dimensiunea taliei. Marimile slim se potrivesc barbatilor inalti si subtiri a caror dimensiune a taliei este putin mai mica decat cea a bustului. Material: stretch confortabil: 98% bumbac, 2% elastan.

Pantalon confortabil

Pentru EL / Pantaloni Vezi colectia click aici
Cu pliuri sub betelie si croiala extrem de confortabila. Deosebit de usor de calcat si nu se sifoneaza. Detalii: gaici, 2 buzunare laterale, buzunare la spate, forma usor conica. Marimile extreme se potrivesc barbatilor mai scunzi, dar mai solizi, a caror dimensiune a bustului este doar nesemnificativ mai mare decat dimensiunea taliei. Material: 53% poliester, 44% lana, 3% elastan.

Pantalon

Pentru EL / Pantaloni
Din material stretch si betelie elastica. Se intretin foarte usor. Detalii: 2 buzunare la spate cu nasture, fara manseta, 1 buzunar interior de siguranta. Marimile slim se potrivesc barbatilor inalti si subtiri a caror dimensiune a taliei este putin mai mica decat cea a bustului. Lavabil. Material: 98% bumbac, 2% elastan/LYCRA.