fashiondays.ro

Topuri & Tricouri Pentru EA

Top (Heine)

Pentru EA / Topuri & Tricouri
Fermecator! Cu imprimeu atractiv, aspect crash si volanase feminine allover! Largimea taliei poate fi reglata individual datorita elasticului incorporat si bentitei de legat. Forma care accentueaza silueta. Lungime cca. 70 cm. Lavabil. Material usor transparent: 100% poliester. Atentie! Termenul de livrare pentru acest articol este de cca.: 5 zile lucratoare.



Tricou polo

Pentru EA / Topuri & Tricouri / Vezi colectia click aici
Forma care accentueaza silueta. Dungi contrastante la guler. Cu cravata asortata si nasturi in forma de floricica. Cravata se fixeaza de guler cu o mica agatatoare. Lungime cca. 60 cm. Material: ripsat fin, 100% bumbac.



Top cu guler rol (Heine)

Pentru EA / Topuri & Tricouri
Usor cambrat. Forma care accentueaza silueta. Lungime cca. 56 cm. Lavabil. Material: 90% poliamida, 10% elastan (tactel). Termenul de livrare pentru acest articol este de cca. 3 saptamani.




Tricou polo

Pentru EA / Topuri & Tricouri / Vezi colectia click aici
Forma care accentueaza silueta. Dungi contrastante la guler. Cu cravata asortata si nasturi in forma de floricica. Cravata se fixeaza de guler cu o mica agatatoare. Lungime cca. 60 cm. Material ripsat fin: 100% bumbac.


Tricou polo, 2 bucati

Pentru EA / Topuri & Tricouri
Per set: 1x uni, cu maneca scurta si 1x in dungi, fara maneca. Forma usor cambrata. Cu slituri laterale mici si fenta moderna cu nasturi. Lungime cca. 62 cm. Lavabil. Material: 100% bumbac.