answear.ro%20

Aparat de aer conditionat cu tehnologia DC Inverter


Aparat de aer conditionat LG S12MH, Inverter


Tehnologia DC Inverter


Tehnologia Inverter controleaza simultan viteza motorului si a compresorului.
Prin eliminarea ciclurilor de pornire/oprire, eficienta creste in mod semnificativ, prelungind durata de viata a componentelor individuale.

Totodata, cu ajutorul unui asemenea avans tehnologic, echipamentele de climatizare cu inverter sunt mai putin expuse riscului de disfunctionalitate, sunt mai economice, iar compresorul unitatii exterioare este, in general, mai silentios decat alte echipamente de climatizare standard.Inovatoarea tehnologie LG aplicata inverterelor accentueaza performantele in domeniul reducerii zgomotului reducand totodata consumul de energie cu pana la 40%.

Eficienta energetica ridicata

Tehnologie inverter avansata, schimbator de caldura de inalta eficienta, precum si imbunatatirea eficientei compresorului si unitatii inverter asigura cel mai inalt nivel de eficienta energetica.


Compresor rotativ de aspiratie

Numarul de elemente de aspiratie au fost reduse de la doi la unu pentru a creste eficienta de compresie a agentului frigorific in timpul cand compresorul functioneaza la viteza redusa, viteza cea mai des utilizata.

LG se mandreste cu compresorul cu cel mai inalt nivel de eficienta din lume.


Nivel de zgomot redus

Unitatea interioara functioneaza silentios in modul Sleep la un nivel de zgomot de numai 19 dB care va garanteaza pacea si linistea dormitorului sau a biroului. In plus, unitatea exterioara are un nivel redus de vibratii si zgomot, datorita unui motor si a unui ventilator super-silentioase.


Autocuratare

Principala cauza a mirosului generat de echipamentele de climatizare este mucegaiul si bacteriile formate in schimbatorul de caldura. Functia de autocuratare usuca schimbatorul de caldura, prevenind acumularea mucegaiului si a bacteriilor, reducand astfel mirosul neplacut si scutindu-va sa curatati frecvent aparatul.

Evaporatorul este uscat cu un curent usor si silentios de aer, care indeparteaza resturile de umezeala. Apasati "Auto Clean" (Curatare automata) si functia va actiona dupa operatia de racire.

Vezi oferta de aparate de aer conditionat click aici