dyfashion.ro

Bluze Heine/Bluze femei


Bluza polo (Heine)

Pentru EA / Bluze fara maneca
Cu elastan pentru confort maxim si forma stabila. Lungime cca. 60 cm. Forma care accentueaza silueta. Lavabila. Material: piqué, 95% bumbac, 5% elastan. Atentie! Termenul de livrare pentru acest articol este de cca. 5 zile lucratoare.



Bluza crash, Linea Tesini (Heine)

Pentru EA / Bluze cu maneca lunga / Vezi colectia click aici
Cu imprimeu floral romantic, guler ingust si nasturi cu aspect sidefat. Lungime cca. 80 cm. Forma care invaluie silueta. Lavabila. Material usor transparent: 100% vascoza. Atentie! Termenul de livrare pentru acest articol este de cca. 5 zile lucratoare.


 

Bluza lunga, MANDARIN (Heine)

Pentru EA / Bluze cu maneca lunga
Pentru un look casual. Cu dungi in tesatura, pliuri stepuite, volanase si insertii inguste cu aspect de dantela. Insertie incretita la spate, slituri laterale, slit la maneca si nasturi imbracati in material. Lungime cca. 74 cm. Forma care accentueaza silueta. Lavabila. Material: 100% bumbac. Atentie! Termenul de livrare pentru acest articol este de cca. 5 zile lucratoare.

Bluza (Heine)

Pentru EA / Bluze cu maneca scurta / Vezi colectia click aici
Lejera, cu imprimeu atractiv in fata. Lungime cca. 64 cm. Forma care accentueaza silueta. Lavabila. Material usor transparent: 100% bumbac. Atentie! Termenul de livrare pentru acest articol este de cca. 5 zile lucratoare.



Bluza

Pentru EA / Bluze cu maneca lunga
Cu maneca lunga si decolteu in V. Incretitura la umar si bordura lata, elastica la maneca. Partea de sub bust incretita. Lavabila. Material: 95% vascoza, 5% elastan. Atentie! Termenul de livrare pentru acest articol este de cca. 5 zile lucratoare.