dyfashion.ro

Costume de baie 1 piesa pentru femei

Costum de baie bicolor 1 piesa pentru femei de la 38 la 48 (3 Suisses Collection)

Femei / Costume de baie femei
DESCRIERE - Costum de baie 1 piesa bicolora ARENA. - Triunghi suplu. - Pernite detasabile. - Colereta lata alba la coapse, la decolteu, sub piept si la bretelele petrecute la spate. - Spate decoltat adanc. - Complet captusit in fata. COMPOZITIE - Tesatura supla si mulata% poliamida, 20% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa.

Costum de baie ARENA 1 piesa Waternity pentru femei (Arena)

Femei / Costume de baie femei / Alege din oferta click aici
DESCRIERE - Costum de baie 1 piesa pentru piscina Waternity ARENA. - Decupat la spate pentru a descoperi umerii. - Panglici si piping sub piept. - Fond captusit. COMPOZITIE - Waternity 53% poliester, 47% polibutilena. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa. - Calcare, inalbire, curatare chimica si uscare la masina interzise.

Costum de baie 1 piesa decoltat pentru femei (3 Suisses Collection)

DESCRIERE - Costum de baie 1 piesa cu decolteu pentru femei. - Decolteu adanc cu 3 bride late cu elastic. - 2 parti fronsate pe lateral in fata. - Cupe fronsate in forma de esarfa, captusite cu pernite mulate, formand bretelele. - Brida fantezie fronsata la capatul bretelelor. - Fata si fond in intregime captusite. COMPOZITIE - 91% poliamida, 9% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa.

Costum de baie 1 piesa "abdomen plat" pentru femei de la 38 - 48 (3 Suisses Collection)

Femei / Costume de baie femei
DESCRIERE - Costum de baie 1 piesa "cu efect de abdomen plat" pentru femei. - Motiv aplicat leopard din puncte albe. - Fonseuri la piept pe balene. - Bretele detasabile. - Captuseala mulata in fata. - Banda de silicon in partea de sus a bustierei. - Brasiera in fata. - Finisaj zig-zag la decolteu + coapse. - Fond captusit. COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan. SFATURI DE INTRETINERE - Este ideala spalarea manuala pentru o rezistenta mai indelungata a articolului, dar este posibila si spalarea la masina la 30, programul pentru articole delicate cu stoarcere redusa

Costum de baie intreg asimetric si bicolor AGNES VALENTINE femei (Agnes Valentine)

Femei / Costume de baie femei / Alege din oferta click aici
DESCRIERE - Costum o piesa bicolor AGNES VALENTINE - Croiala asimetrica - aplicatie sus - Cupe captusite - Bretele asimetrice - Pense laterale pentru o sustinere impecabila - Partea de sus si fondul captusite - Marimi de la 34 la 44 SFATURI DE INTRETINERE - 80% poliamida, 20% elastan AGNES VALENTINE Stilist francez autodidact, Agnes Cushnie a pus bazele marcii Agnes Valentine la Londra. Expuse in 2009 pe podiumurile din cadrul saptamanii modei de la New York, estetica ultra-moderna si taieturile neobisnuite si senzuale ale liniei Agnes Valentine au revolutionat conventiile statiunilor balneare


Costum de baie 1 piesa femei marimi de la 38 - 48 (3 Suisses Collection)

Femei / Costume de baie femei
DESCRIERE - Linie frumoasa pentru slabire. - Brasiera. - Cupe suple. - Baza elastica integrata. - Banda tripla aplicata in fata. - Drept la spate. - Fond dublu. COMPOZITIE - 80% poliamida, 20% elastan.