dyfashion.ro

Galaxy S IV noul telefon a celor de la Samsung


Samsung Galaxy S IV

Partenerul tau de viata

Fa-ti viata mai simpla prin noi aplicatii si mult mai mult divertisment. La fel ca un partener de viata real, noul Samsung Galaxy S IV ne ajuta sa fim mai aproape unul de celalalt si ne permite sa capturam momente vii atunci cand suntem impreuna. Fiecare detaliu este simplificat. Mai mult de atat, Galaxy S IV ne monitorizeaza sanatatea si buna dispozitie. Pentru a simplifica, Samsung Galaxy S IV este acolo pentru tine !

Dual Camera/Vezi ambele parti ale povestii.

Doua camere, o fotografie extraordinara. Captureaza momente "am fost acolo" din viata ta gratie celor doua camere care captureaza simultan. Iei captura pe care o vrei in variante multiple si stiluri alese de tine. Cu Dual Video Call sau Dual Video, prietenii si familia ta pot sa experimenteze totul alaturi de tine, oricat de departe te-ai afla.

Asculta-ti fotografiile !

Fiecare captura pe care o faci pe Samsung Galaxy S IV are si sunet. Deci acum iti poti aminti ce ai zis, jucat sau auzit, nu doar ce ai vazut. Acum fiecare fotografie prinde viata si te poti bucura de orice moment !

S Translator/Gata cu barierele limbajului !

Spune sau scrie ceea ce vrei sa traduci in noul tau Galaxy S IV si acesta iti va reda audio sau scrie raspunsul. Galaxy S IV este cea mai buna companie daca vrei sa calatoresti, iti permite sa comunici cu usurinta cu localnicii, descoperind mancarurile exotice si noi locuri uimitoare.

Drama Shot/Captureaza fiecare actiune intr-o singura imagine

Fa mai multe serii de poze intr-un cadru pentru a crea un colaj. Acesta iti va spune mai multe decat o singura fotografie. Drama Shot iti permite sa capturezi serii de fotografii cu privire la orice subiect in miscare si sa le pui impreuna - pentru a putea vedea totul detaliat.

ChatON/Mai multe moduri de comunicare

Impartaseste ceea ce se afla pe ecranul tau cu unul din prietenii tai chiar daca sunteti amandoi in locuri diferite. Esti la curent cu ce se intampla cu prietenul tau, vezi tot ce face el si familia lui prin Dual Video. Conecteaza-te cu doi din prietenii tai sau cu familia, totul este la un alt nivel !

Samsung Galaxy S IV iti simplifica task-urile zilnice !

Smart Pause / Smart ScrollUn telefon care iti urmareste toate miscarile. Samsung Galaxy S IV stie ce faci si iti intuieste miscarile. Cand citesti un mail sau navighezi pe o pagina web, face scroll sus/jos automat. De fiecare data cand te uiti in alta parte, Samsung Galaxy S IV stie sa faca pauza, asa ca nu vei pierde nimic. Uimitor, Smart Pause iti rezuma de unde ai ramas, ca sa poti continua activitatea pe care ai intrerupt-o.

S Voice Drive/Te tine concentrat la drum !

S voice Drive a fost conceput pentru siguranta ta in timp ce conduci. In Drive Mode, Galaxy S IV isi simplifica interfata : fonturile sunt mai mari, intuitive iar serviciul vocal devine activ. Pentru task-uri importante ce-ti solicita mainile si atentia - formezi apeluri, raspunzi la apeluri, trimiti sms-uri si raspunzi pentru schimbarea directiei - toate acestea le poti face acum cu mainile pe volan.

Samsung WatchON

Conecteaza-ti noul Samsung Galaxy S IV cu sistemul tau de acasa si lasa-l sa-ti fie expert TV. Iti sugereaza diferite programe bazate pe preferintele tale, iti procura programul TV si navigheaza el pentru tine. Iti permite chiar sa controlezi volumul, asa ca stai frumos, relaxat si lasa-l pe noul tau smartphone sa faca munca pentru tine !

Telefonul care se adapteaza nevoilor tale.

Samsung Galaxy S IV intelege cat de importanta este sanatatea. Te poate ajuta sa-ti atingi scopul, monotorizandu-ti nivelul corpului, pe durata antrenamentelor zilnice. In plus, se ingrijeste de sanatatea ta generala cu senzori care regleaza automat display-ul si volumul (depinde cum folosesti telefonul) pentru a atinge experienta optima.

S Health/Lupta mai mult pentru sanatatea ta

Ramai activ cu noul tau smartphone, Samsung Galaxy S IV. Acesta iti va urmari antrenamentele, aportul zilnic si nivelul de greutate. Iti cunosti starea curenta pentru activitatile tale, cu nivelul de confort Galaxy S IV. Iti este aratat nivelul temperaturii sau umiditatii. Monotorizandu-ti progresul, esti mult mai motivat pentru a-ti mentine sanatatea. Cu Samsung Galaxy S IV, partenerul tau, n-a fost niciodata atat de simplu !

Vezi oferta de telefoane mobile click aici