dyfashion.ro

Incaltaminte ECCO pentru barbati , femei si copii

Buna, 
Va prezentam  colectia  ECCO  pentru a purta galben, fara a lasa sa treaca pe langa tine galbenul in acest sezon. 

,,Culoarea galbena este peste tot in acest sezon, de pe podium pana la covorul rosu, nu se evita aceasta culoare in colectia de primavara –vara 2013, intrucat este in cele mai mari trenduri. Este considerata o alegere inteleapta de stil, de aceea trebuie sa incorporezi galbenul in garderoba ta si in accesorii.

Pantofi dama din piele, Sculptured 65 calsici, decupaţi în zona degetelor pentru un aspet interesant, toc robust cu un design unic.
Acești balerini din piele galbeni ECCO Angel sunt comozi si potriviti pentru a fi purtati zi de zi, orice tinuta ati alege veti iesi in evidenta.

Mocasinii au revenit in 2013 au revenit. Primesti dubla satisfactie: stil si confort intr-o pereche de mocasini ECCO MIND cu sireturi galbene. Poarta-i acum cu jeansi sau cu pantaloni scurti cand vine vara.

Asorteaza-ti pantofii cu o geanta ECCO in culoarea galbena. Geanta  Barth Hobo  pentru dame are un design special, având un buzunar cu fermoar ce iți permite accesul ușor la bunurile personale.
Fii indraznet si stralucitor in galben, fara a fi strident intr-o pereche stilata de pantofi  ECCO pentru femei! '' 

In perioada 19 aprilie – 05 mai 2013 avem Campania de Pasti – Cumperi de 250 lei si primesti CADOU 50 lei la urmatoarea achizitie/ pereche.



Anul acesta ECCO aniverseaza 50 de ani si cu aceasta ocazie va oferi 50 de premii!

TOMBOLA aniversara ECCO - 50 de ani de PASIUNE pentru pantofi, 50 de PREMII, 50 de CASTIGATORI! 
Mai multe detalii click aici


LIVRARE SI RETUR GRATUIT la incaltaminte si genti! 
Campanie valabila din 18martie-30aprilie.