dyfashion.ro

Primul TELEVIZOR ULTRA HD(4K) DE 84'' din lume


Televizor LED 84inch LG 84LM960V, Ultra HD TV (4K), Cinema 3D, Smart TV, MCI 800, Dual Play, Wireless, WiDi, 2nd TV Ready (LG)

ULTRA HD

Detaliile extraordinare dau viaţă imaginii. Televizorul LG ULTRA HD prezintă un nou nivel de calitate a imaginii, oferind o rezoluție de 4 ori mai mare decât cea FULL HD. Calitatea imaginii este incredibil de vie şi clară, chiar şi atunci când este vizualizată la distanţe apropiate de televizor. Televizorul LG ULTRA HD va satisface complet privitorul cu detalii fără cusur, ridicând standardul afişării vizuale la un nivel mult mai înalt.


Un nou nivel de rezoluţie în istoria televizoarelor
Televizorul LG ULTRA HD vă invită într-un teritoriu neexplorat al rezoluţiei suprinzătoare de 8.3 megapixeli, oferind imagini extrem de detaliate şi clare. Acesta afişează de patru ori mai mulţi pixeli decât FULL HD şi de 8 ori mai mult decât HD. Bucuraţi-vă de cea mai înaltă calitate a imaginii din istoria televizoarelor!

ULTRA Detailii
Capturaţi pe deplin spectacolul oferit
Datorită rezoluţiei ULTRA HD, nu veţi pierde nici cele mai mici detalii. Fiţi gata să recuperaţi ceea ce v-a lipsit!

ULTRA Claritate
Text de o claritate ca de cristal
Rezoluţia ULTRA HD permite citirea comfortabilă a textului chiar şi pe un ecran de 84 inci. Texte mici, marginile unei singure linii, sau chiar un punct minuscul sunt afişate cu o claritate nemaiîntâlnită datorită densităţii superioare a pixelilor.

Ca şi cum vă aflaţi la locul faptei.
Cu rezoluţia UTLRA HD şi ecranul gigantic de 84 inci, experienţa vizuală este mai mult decât o simplă vizionare. Imaginile vii la scara mare a ecranului te vor face să te simţi ca şi cum te-ai afla prezent în scenă.

Telecomandă magică
Point & Click, Drag & Drop : Telecomanda se comportă ca un mouse. Puteţi îndrepta cursorul, puteți face click şi fixa oriunde doriti pe ecranul televizorului LG.
Derularea paginii cu rotiţă: Control intuitiv cu telecomanda care se comportă ca un mouse. Poţi derula în sus şi în jos pagina browser-ului web la fel ca un mouse pentru o utilizare uşoară. Rotiţa ajută la comutarea între diferite canale TV mai uşor ca oricând.



Comandă prin gesturi : Faceţi un gest simplu pentru comenzi complexe şi economisiţi timp.
Căutare vocala: În loc să tastaţi vă puteţi folosi de modulul vocal pentru a introduce textul. Căutare universală, pe reţele sociale şi internet doar cu ajutorul vocii tale.

Game World
Jocuri care te vor impresiona.
Utilizând telecomanda magică sau un controller pentru joc, vă puteţi bucura de jocuri interactive, distractive pentru întreaga familie. Jocuri frumoase de toate tipurile şi genurile vor mulţumi aproape pe oricine,

Flicker-Free 3D
Bucuraţi-vă de un televizor 3D, care este mai comfortabil pentru ochi, fără tremuratul specific imaginilor 3D.

Spre deosebire de televizoarele convenţionale 3D, LG CINEMA 3D Smart TV este certificată pentru lipsa tremuratului imaginilor şi oferă, de asemenea imagini mai luminoase 3D. Este mai lejer pentru ochi, oferind calitate 3D clară care iese din ecran.

Vezi oferta de Televizoare LED click aici