dyfashion.ro

Promotie Tableta Smailo WebEnergy 7

Cu un procesor Allwinner A13 Cortex A8 de 1.2GHz, memorie de 512MB si spatiu de stocare de 8GB, tableta Smailo Web Energy 7 este pregatita sa faca fata tuturor activitatilor zilnice ale unui surfer de Internet: iti verifici rapid mailul, iti actualizezi statusul pe Facebook, postezi imagini de la ultima petrecere sau iesire cu gasca de prieteni, vezi ultimul videoclip al trupei preferate pe YouTube. Camera web frontala de 0,3MP este recomandată pentru apelurile video prin serviciile VoIP cum ar fi Skype sau Yahoo Messenger.

Tableta Smailo Web Energy 7 este o alternativa convenabila pentru toti consumatorii de media digitala care isi doresc un gadget nou dar sunt limitati de buget. Poate fi alegerea perfecta pentru prima ta tableta, cadou pentru copilul tau plin de creativitate si neastampar sau adolescentul curios si avid de informatie.

Cu un ecran de 7” si cantarind doar 350 grame, tableta Smailo este suficient de usoara pentru a fi tinuta confortabil intr-o singura mana si indeajuns de mare ca sa poti scrie fara sa folosesti un stylus. O poti transporta cu usurinta in poseta, servieta sau rucsac si te bucuri de Internet, retele sociale, conversatii online cu prietenii, jocuri, filme si videoclipuri oriunde te-ai afla: la scoala, la mall, in parc sau la o intalnire cu prietenii. 


Tableta Smailo Web Energy 7 vine cu o serie de aplicatii preinstalate (browser, calculator, calendar, Gmail, player video si audio) iar accesul la Google Play Store iti garanteaza deschiderea spre o lume intreaga de aplicatii. Peste 600000 de jocuri, aplicatii de stiri, retele sociale sau unelte de productivitate asteapta sa fie descarcate si utilizate. 

Vezi oferta de tablete click aici