dyfashion.ro

Tipuri de saltele


Una dintre cele mai imprtante componente ale unui dormitor este salteaua
Trebuie stiut atunci cand alegem aceasta piesa importanta pentru confortul nostru de zi cu zi cateva detalii despre compozitie, calitate , firma producatoare etc..pentru a face o alegere cat mai buna.

Sunt diverse tipuri de saltele  in fuctie de destinatia lor si bineinteles diferentiate de pretul la care le puteti achizitiona.Oricum avand in vedere ca este un bun de folosinta indelungata sfatul nostru ar fi sa alegeti calitatea in primul rand si la urma pretul

Saltele Ortopedice.


Salteaua ortopedica este confectionata din materiale de calitate si are avantajul ca va confera un somn linistit si odihinitor.In acelasi timp va protejeaza coloana vertebrala.Acest tip de saltele ortopedice sunt recomandate persoanelor cu o greutate moderata .

Saltele cu latex


Daca aveti alergii la diverse materiale o alegere potrivita ar fi salteaua cu latex. Aceasta saltea este confectionata dintr-un material antibacterian care elimina posibilitatea de a se dezvolta microbilor in in interiorul acesteaia.
O alta caracteristica pe care trebuie sa o stiti despre acest tip de saltea este ca preia forma corpului asigurandu-va un confort ridicat in timpul somnului.

Salteaua cu arcuri


Slateaua cu arcuri este tipul classic de saltea. Este confectioanata cu arcuri din otel iar modelele disponibile pe piata sunt intr-o gama variata .Printre dezavantajele acestui tip de saltea este rezistenta mai scazuta.

Salteaua medicala


Cei care au probleme cu coloana vertebrala trebuie sa aleaga o saltea medicala.Datorita materialelor care intra in compozitia acestui tip de saltea va puteti proteja si inbunatatii sanatatea.Materialul folosit la acest tip de saltele se numeste spuma reciclata.

Slateaua pentru copii


Copii au nevoie de un somn linistit asa ca este necesara alegerea unei saltele care sa ofere confort copiilor, un somn linistit si mai ales protectia coloanei vertebrale.Ar fi indicat sa alegeti o saltea din poliuretan si de evitat materialele sintetice .

Salteaua din poliuretan


Este o saltea foarte rigida si se pliaza dupa forma corpului.Asa cum va spuneam mai sus este recomandata copiilor si persoanelor care au probleme cu colona vertebrala.

Salteaua ergonomica.


Daca va doriti o saltea care sa fie mai elastica si sa nu va dea acea senzatie dernjanta de alunecare salteaua ergonomica ar fi alegerea cea mai buna. In compozitia acestei saltele se gasesc materiale ca spuma memory sau spuma de latex.

Am enumerate in acest articol tipuri fundamentale de saltele pe care le puteti gasi in acest moment pe piata .Sper sa tineti cont de aceste mici detalii pentru ca sunt foarte importante atunci cand doriti sa alegeti o saltea de calitate pentru dormitorul dv.

1 comments:

Saltele din spuma poliuretana sunt la trend acum; a inceput lumea sa renunte la arcuri