fashiondays.ro

Aspiratorul care face singur curatenie - Samsung NaviBot SR8855


Aspiratorul care face singur curatenie - Samsung NaviBot SR8855 +  CADOU in valoare de 399 RON!(promotie limitata)


Aspiratul este un chin. Atunci de ce să nu lăsaţi pe altcineva – sau altceva – să facă sarcina neplăcută? De exemplu, pe revoluţionarul NaviBot oferit de Samsung. A fost proiectat să vă cureţe casa mai bine ca oricând, în orice zi doriţi. Cu sistemul său Visionary Mapping™, NaviBot este dotat cu o cameră video care creează o hartă a spaţiului dvs. de locuit, stabilind cel mai bun traseu pentru a face curăţenie. Un traseu care vă protejează toate obiectele de valoare, mulţumită senzorilor săi de siguranţă inteligenţi şi datorită Virtual Guard™, o bariera invizibila pe care o puteţi activa când aveţi nevoie. Indiferent ce feng shui personal aveţi, NaviBot este modalitatea inteligentă de a face curăţenie. Aşa că opriţi-vă, relaxaţi-vă şi încredinţaţi-vă în Samsung.

Stabilirea unui traseu pentru curăţenie.

Pe sub măsuţa de cafea, în jurul canapelei şi prin hol către camera de alături – cu Sistemul Visionary Mapping™, NaviBot va stabili cel mai eficient traseu din casă. Dotat cu o cameră video care înregistrează 30 de cadre pe secundă, aparatul stabileşte dispunerea casei dvs. şi reţine cel mai bun traseu pentru a face curăţenie. În plus, NaviBot ştie întotdeauna unde se află şi în ce parte merge. Este şi suficient de sofisticat pentru a relua sarcina exact din locul în care s-a oprit, dacă trebuie să se întoarcă în suportul de andocare pentru o reîncărcare rapidă. Asta deoarece l-am proiectat să fie excelent şi, totodată, să vă facă podelele să arate excelent.

Adună părul lăsat de animalele de companie, ghemotoacele dificil de îndepărtat şi alte mizerii.

Este posibil să arate ca un animal de companie, însă NaviBot a fost proiectat, de fapt, să adune părul lăsat de animale. Fără a mai menţiona de praf, firimituri şi alte resturi. Cu peria sa puternică şi inovatoare şi cu periile rotitoare laterale care nu se sperie de părul lăsat de animale, NaviBot vă curăţă podelele, lăsându-le imaculate. De asemenea, prin intermediul unui filtru HEPA care se poate spăla, aspiră şi depozitează până la 0,6 litri de particule fine care pot cauza alergii şi simptome specifice astmului. Însă dacă aveţi un animal de companie, ceea ce o să vă cucerească este sistemul de curăţare a părului de animale, brevetat de Samsung. NaviBot culege fără efort părul şi ghemotoacele, împiedicându-le să se înfăşoare în jurul periilor, ceea ce îi asigură funcţionarea timp de mulţi ani.

Identifică obstacole. Protejează obiectele de valoare.

Fie că este vorba de un covor delicat sau de aparatura electronică preferată, NaviBot a fost proiectat cu 38 de senzori care identifică în mod automat şi protejează obiectele dvs. de valoare, dar şi pe el însuşi. Având trei senzori de denivelare care detectează marginea treptelor şi alte suprafeţe, nu va cădea şi nu se va sparge. De asemenea, este dotat cu trei senzori anti-încâlcire care desfac automat orice cabluri şi ciucuri de covor la care ajunge. Iar dacă NaviBot este ridicat sau cade, senzorul de oprire automată la ridicare îl închide imediat, pentru siguranţa dvs.

Vezi oferta de aspiratoare click aici