fashiondays.ro

Cada de baie sau cabina de dus ?



Cada de baie sau cabina de dus ? Ce ati alege intre cele doua variante?
Daca aveti o baie de dimensiuni mari puteti opta fara probleme pentru ambele variante.
Daca spatiul este mic sau mediu atunci nu puteti alege decat una din cele 2 optiuni.

Privita la inceput cu un oarecare scepticism cabina de dus este o solutie care este potrivita stilului de viata alert al omului modern.Totusi multi inca nu sunt dispusi sa renunte la confortul unui dus in cada pentru unul in picioare desi cabinele de dus moderne beneficiaza acum de foarte multe functii care asigura un comfort sporit.

Asadar decizia de a alege intre cabina de dus si cada este strans legata de spatiul disponibil si stilul de viata pe care il aveti.
O cabina de dus este recomandata unei bai de dimensiuni mici amenajata in stil modern , nu classic. Ocupa putin spatiu in lateral si mai mult in inaltime acest lucru fiind unul dintre avantaje in spatile mici.
Un alt plus fata de cazile obisnuite este consumul de apa mai redus necesar unui dus decat o imbaiere in cada.
Consumul de apa poate fi diferit de la o cabina de dus la alta in functie de jeturile de apa insa nu depaseste consumul unei cazi de baie clasice.
Tot la plusuri putem adauga usurinta cu care se intretine o cabina de dus . De asemenea persoanele varstnice cu probleme motorii se vor descurca mai usor cu o astfel de cabina de dus .

In privinta calitatii va recomandam sa alegeti produse performante din materiale de calitate pentru a evita posibilele probleme care pot apare ca de ex:
Cadita joasa si debitul de apa prea mare ori scurgeri din cauza neinchiderii corespunzatoare a usilor .
E recomandat ca toate piesele pentru cada de dus sa fie achizitionate de la acelasi distribuitor nu de la distribuitori diferiti.Puteti cumpara cele mai noi cabine de dus online.

Cada de baie este intalnita in majoritatea locuintelor in primul rand datorita confortului de care vorbeam mai devreme.Acum exista o varietate mare de forme pentru cazile de baie si caracteristi moderne pentru cei care opteaza pentru variante mai scumpe dotate cu diverse optiuni cum ar fi cazile cu hidromasaj.

Cada de baie este mult mai usor de montat decat o cabina de dus deoarece nu sunt mai multe piese care trebuiesc montate ci un singur corp.
In privinta dezavantajelor in cazul unei caze de baie pe langa consumul de apa mai mare decat in cazul unei cabine de dus este si modul mai greu de intretinere.
O cada de baie se zgarie mai usor si are o suprafata mai mare pe care trebuie sa o curatati in special cazile emailate

Am enumerat cateva avantaje si dezavantaje pentru ca dv sa faceti mai usor o alegere intre cada sau cabina de dus. Nu este o alegere simpla insa puteti lua o decizie in functie de spatiul de care dispuneti , de numarul de membrii al familie dv.(in privinta consumului) si de bugetul de care dispuneti.

Cazi, cabine si usi de dus - Vezi oferta