fashiondays.ro

Campanii limitate, cu discount de pana la 70%

Costume de baie, -69%

Costume de baie, -69%

Piesa-cheie a sezonului, costumul de baie, este aliatul tau de frumusete. Alege dintre modelele British Knight costumul de baie care ti se potriveste si pregateste-te de un sezon ultra happy! Modelele British Knight se potrivesc tuturor siluetelor. Sfat: alege si o pereche de soare maxi, cu un aer vintage! Happy summer!Timp estimat de livrare: 15 zile.
Vezi pagina promotiei click aici


Prosoape de baie, -68%

Prosoape de baie, -68%

Fa-ti planurile de vacanta si nu uita sa alegi un prospo de plaja stylish! Fie ca mergi la piscina, fie pe malul marii, un beach towel e must have in arsenalul tau de plaja. Culorile si modelele sunt in tendinte! Si pentru ca vara se traieste alaturi de cineva drag, nu uita sa-i faci cadou unul si prietenei tale cele mai bune.Timp estimat de livrare: 15 zile.
Vezi pagina promotiei click aici

Ochelari de soare

Ochelari de soare

Sporty? Classy? Ochelarii de soare Diesel au rame inedite, pe care le poti asorta tinutelor tale. Fie ca alegi un model sporty, fie o pereche de inspiratie vintage, modelele Diesel sunt must-have! Nu uita, fiecare produs comandat iti aduce bani inapoi, prin programul CashUp. Timp estimate de livrare: 10 zile
Vezi pagina promotiei click aici

Imbracaminte femei Le Coq Sportif, -40%

Le Coq Sportif, -40%

Incaltaminte sport cu traditie. Iata statementul brandului Le Coq Sportif. Daca vrei sa porti incaltaminte de calitate, din materiale atent alese, nu ocoli produsele brandului Le Coq Sportif. Pentru barbati si femei, modelele sunt sport-casual si pot fi purtate la tinute lejere. In plus, imbracamintea Le Coq Sportif este si ea must-have, daca iti plac evadarile urbane. Timp estimat de livrare: 4 zile.
Vezi pagina promotiei click aici